Napetosti v Kmetiji: Malo je manjkalo, da bi zapele pesti

Foto: Voyo dvojčka klobasa Foto: Voyo dvojčka klobasa
Težko sta brzdala vročo kri..
Oglej si celoten članek

Tekmovalci Kmetije so si me delom privoščili nekaj zabave z žogo, a veselo druženje bi se skoraj končalo z udarci. Ko je eden od dvojčkov Klobasa dal gol, se je začel Danijel, ki je po Borutovih besedah zelo tekmovalen, pritoževati. "Kaj jokaš, Danijel,“ ga je vprašal Klobasa, nakar ga je Danijel narahlo odrinil. "Enkrat me še porini, pa boš šel na intervencijo,“ mu je nato zagrozil eden od dvojčkov. Med njiju je stopila glava družine Tanja in pomirila strasti ter svoje podložnike po incidentu nagnala nazaj na delo.

Odnosi pa niso napete le v glavni hiši, ampak tudi med odpadniki v gozdu, kjer je počilo že dan prej. Bojan se je od skupine umaknil in se z nikomer ne pogovarja. Sedaj se je odločil še za gladovno stavko, ker je hrana ukradena.
Foto: Voyo bojan

"Ne sprejmem nobenega opravičila, je pa tako, da so mi lagali. To je zame smrtni greh, z njimi sem končal,“ je rekel Bojan in dodal: "Nisem prizadet, tak značaj imam. Ni prvič v življenju, da me je nekdo nategnil.“


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.