Magazin > Film & Glasba & TV
51276 ogledov

Napetosti v Kmetiji: Malo je manjkalo, da bi zapele pesti

dvojčka klobasa
1/2
Voyo
Težko sta brzdala vročo kri..

Tekmovalci Kmetije so si me delom privoščili nekaj zabave z žogo, a veselo druženje bi se skoraj končalo z udarci. Ko je eden od dvojčkov Klobasa dal gol, se je začel Danijel, ki je po Borutovih besedah zelo tekmovalen, pritoževati. "Kaj jokaš, Danijel,“ ga je vprašal Klobasa, nakar ga je Danijel narahlo odrinil. "Enkrat me še porini, pa boš šel na intervencijo,“ mu je nato zagrozil eden od dvojčkov. Med njiju je stopila glava družine Tanja in pomirila strasti ter svoje podložnike po incidentu nagnala nazaj na delo.

Odnosi pa niso napete le v glavni hiši, ampak tudi med odpadniki v gozdu, kjer je počilo že dan prej. Bojan se je od skupine umaknil in se z nikomer ne pogovarja. Sedaj se je odločil še za gladovno stavko, ker je hrana ukradena.

bojan | Avtor: Voyo Voyo

"Ne sprejmem nobenega opravičila, je pa tako, da so mi lagali. To je zame smrtni greh, z njimi sem končal,“ je rekel Bojan in dodal: "Nisem prizadet, tak značaj imam. Ni prvič v življenju, da me je nekdo nategnil.“


 

Komentarjev 2
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.