Napovedal, ali se bo zakon Alenke in Kamenka Kesarja obdržal

Foto: Adrema Kamenko Kesar Foto: Adrema Kamenko Kesar Foto: Adrema Kamenko Kesar Foto: Adrema Kamenko Kesar Foto: Adrema Kamenko Kesar
Tast mu je napovedal, da se bo njegov zakon obnesel ...
Oglej si celoten članek

V poročnem ambientu Galerije PopArt v Ljubljani je priljubljeni humoristični bloger Kamenko Kesar predstavil svojo drugo knjigo Žena ima vedno prav. Na zanj značilen način. Skupaj s pooblaščencem za sklenitev zakonske zveze Ivanom Mirtom in znano partnersko svetovalko Melito Kuhar je odkrival resnico o tem, kdo bi moral imeti v zvezi prav in kakšen je recept za srečen zakon. Trebušne mišice so bolele od smeha, tako kot bolijo ob branju Kamenkove knjige. 

Kamenko Kesar je dober zet

Kamenko Kesar, ki v svoji novi knjigi Žena ima vedno prav, polni humorja, sarkazma in intimnih moških skrivnosti, posega še globlje in iskreneje v moško prvinskost, je na predstavitev povabil dolgoletnega pooblaščenca za sklenitev zakonske zveze Ivana Mirta. Ivan Mirt je povsem po naključju – ali pa tudi ne – tudi njegov tast in človek, ki je sklenil Kamenkovo poroko z Alenko Kesar, nekdanjo televizijsko voditeljico.  

Kamenko Kesar je svojega tasta drzno vprašal, ali se bo njegov zakon z Alenko obnesel. "Absolutno. Toliko je še neraziskane energije med vama," je povedal Ivan Mirt in dodal, da je Kamenko Kesar v redu zet. "Ne bom pretiraval. (smeh) Dobro rešuješ situacije z otroki in ženo. Lep odnos imaš z mano, vprašam te lahko vse, kar me zanima." 

Moški se ne sme dati kastrirati

Melita Kuhar je v pogovoru razkrila, da ženske pogosto ne povemo jasno, kaj želimo: "Moški morajo dobesedno ugibati, kaj si ženska želi. In ker ne uganejo, ženske pogosto obupajo. Dostikrat sem zato prevajalka med partnerjema. Povsem drugače namreč govorimo, kot bi bili iz različnih galaksij."

Na vprašanje, kdo bi v zvezi moral imeti prav, Melita Kuhar odgovorja, da se moški vedno bolj zadovoljijo s tem, da imajo prav v 10 odstotkih primerov, na primer pri financah. Melita Kuhar je zaključila, da se moški predvsem ne sme pustiti kastrirati v odnosu, pri tem pa tudi ne sme pozabiti, da želi ženska biti videna.

Knjiga Kamenka Kesarja Žena ima vedno prav je sicer velik hit. V prvih treh tednih je bilo prodanih 750 izvodov knjig. Kot kaže bo to poletje na plažah veliko gromkega smeha.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.