Magazin > VIP
2116 ogledov

Napovedal, ali se bo zakon Alenke in Kamenka Kesarja obdržal

Alenka Kesar, Kamenko Kesar
1/5
Ana Kovač
Tast mu je napovedal, da se bo njegov zakon obnesel ...

V poročnem ambientu Galerije PopArt v Ljubljani je priljubljeni humoristični bloger Kamenko Kesar predstavil svojo drugo knjigo Žena ima vedno prav. Na zanj značilen način. Skupaj s pooblaščencem za sklenitev zakonske zveze Ivanom Mirtom in znano partnersko svetovalko Melito Kuhar je odkrival resnico o tem, kdo bi moral imeti v zvezi prav in kakšen je recept za srečen zakon. Trebušne mišice so bolele od smeha, tako kot bolijo ob branju Kamenkove knjige. 

Kamenko Kesar je dober zet

Kamenko Kesar, ki v svoji novi knjigi Žena ima vedno prav, polni humorja, sarkazma in intimnih moških skrivnosti, posega še globlje in iskreneje v moško prvinskost, je na predstavitev povabil dolgoletnega pooblaščenca za sklenitev zakonske zveze Ivana Mirta. Ivan Mirt je povsem po naključju – ali pa tudi ne – tudi njegov tast in človek, ki je sklenil Kamenkovo poroko z Alenko Kesar, nekdanjo televizijsko voditeljico.  

Kamenko Kesar je svojega tasta drzno vprašal, ali se bo njegov zakon z Alenko obnesel. "Absolutno. Toliko je še neraziskane energije med vama," je povedal Ivan Mirt in dodal, da je Kamenko Kesar v redu zet. "Ne bom pretiraval. (smeh) Dobro rešuješ situacije z otroki in ženo. Lep odnos imaš z mano, vprašam te lahko vse, kar me zanima." 

Moški se ne sme dati kastrirati

Melita Kuhar je v pogovoru razkrila, da ženske pogosto ne povemo jasno, kaj želimo: "Moški morajo dobesedno ugibati, kaj si ženska želi. In ker ne uganejo, ženske pogosto obupajo. Dostikrat sem zato prevajalka med partnerjema. Povsem drugače namreč govorimo, kot bi bili iz različnih galaksij."

Na vprašanje, kdo bi v zvezi moral imeti prav, Melita Kuhar odgovorja, da se moški vedno bolj zadovoljijo s tem, da imajo prav v 10 odstotkih primerov, na primer pri financah. Melita Kuhar je zaključila, da se moški predvsem ne sme pustiti kastrirati v odnosu, pri tem pa tudi ne sme pozabiti, da želi ženska biti videna.

Knjiga Kamenka Kesarja Žena ima vedno prav je sicer velik hit. V prvih treh tednih je bilo prodanih 750 izvodov knjig. Kot kaže bo to poletje na plažah veliko gromkega smeha.

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.