Magazin > VIP
478 ogledov

Alenka Mirt se bo poročila

Alenka Mirt Ana Kovač
Znana slovenska golobčka bosta dahnila usodni da.

Nekdanja voditeljica Alenka Mirt in njen partner, znani bloger Kamenko Kesar, bosta poleti dahnila usodni da. Nekdanjo voditeljico Vizite na POP TV smo povprašali po podrobnostih.

Kako vas je Kamenko zasnubil?
O, bilo je zelo romantično in zelo lepo! Tega ne bova nikoli pozabila. To so "tisti" trenutki, ko vse sede na svoje mesto.

Omenili ste, da bosta usodni da dahnil na morju, lahko izdate kaj več?
Večerna poroka na morju. V kraju, ki nama je tako zelo ljub in z najinimi prijatelji ter družino. Zelo se veselim, pripravljam, urejam stvari in komaj čakam!

Za oba je to že druga poroka, kako ta veseli dogodek dojemata danes?
Kot bi bilo prvič. Saj je. Za naju. Hvaležna sva, da sva se spoznala, v tem divjem času ostala skupaj in da se nama dogajajo lepe reči. To je več, kot bi si človek lahko želel.

Kamenko je bil pozimi udeležen v verižnem trčenju na primorki. Ste se ob takem dogodku še bolj zavedali, kaj vam pomeni?
To sem vedela, odkar ga poznam. Je pa res, da te bližina usodnosti vedno pretrese, strezni in da misliti. Tudi tokrat je bilo tako. To, da je preživel tako hudo nesrečo, da je reagiral tako, da si je rešil glavo in se vrnil k nam ... Lahko si mislite.

O svoji vezi pišeta tudi na vajinih blogih, kaj zabavnega se vama je zgodilo v zadnjem času?
Kar naprej se nama kaj zabavnega dogaja. Še posebej zdaj, ko načrtujeva poroko, je veliko duhovitih reči, tudi zato, ker so soudeleženi najini otroci, ki imajo vrsto zanimivih predlogov, kako in kaj bi lahko bilo. Med drugim je padel predlog, da bi lahko na najino poroko prišli igrati U2. Se strinjam!

Glede na to, da delujeta idiličen par, kakšen je vajin nasvet za srečno zvezo?
Oh, nimava nasveta. Eno garanje je, če povem po pravici. Treba je znati poslušati, pa tudi slišati. Treba se je pogovarjati in tudi dogovoriti. Treba je znati odpuščati in reči oprosti. In treba je sprejeti in ne soditi. Je pa to veliko lažje napisati, kot udejanjiti. Se pa imava rada. Zelo rada. Kar močno pomaga.