Napravimo to deželo spet sproščeno!

Foto: Laibach
Foto: Laibach
Skupina Laibach bo evropsko turnejo konec tedna zaključila v Velenju in Krškem.
Oglej si celoten članek

Zasedba Laibach bo konec tedna zaključila  turnejo ob izidu albuma "Spectre" (Mute, 2014). Album je požel odlične kritike v številnih svetovnih in domačih medijih, turnejo pa bodo Laibachi dokončno zaključiliravno v domačih logih, v okviru slovenske turneje "Napravimo to deželo spet sproščeno!" in sicer z dvema koncertoma: prvim v soboto, 18. 4. v Kulturnem domu v Velenju in drugim, v nedeljo 19. 4. v Kulturnem domu Krško.

Po evropski še ameriška turneja

Laibach, ki bodo letos praznovali tudi 35. obletnico delovanja, bodo s tem zaključili evropsko, skoraj eno leto trajajočo turnejo, po kateri se bodo napotili še na enomesečno turnejo po Ameriki, Kanadi in Mehiki, ki bo predvidoma obsegala nekaj več kot dvajset koncertov, med njimi tudi v legendarni dvorani The Filmore, v San Franciscu.

Aplikacija za sledilce

Laibach, ki so na evropskih odrih (London, Stockholm, Helsinki, Brno, Riga, Dresden, Berlin, Dunaj, Varšava in drugod) poželi odličen odziv občinstva in velike ovacije, so pred kratkim izdali  tudi uradno aplikacijo za mobilne telefone, kjer so na enem mestu zbrane vse željene informacije in sledilcem skupine omogoča še tesnejšo povezavo s kolektivom. Na aplikaciji je zbirka štirih zvonjenj z aktualnega albuma “Spectre”, ki bodo vpisanim članom “partije Spectre” brezplačno na voljo do koncertov v Velenju in Krškem

 

Po objavi tretjega videospota za single "Bossanova" z albuma "Spectre", ki so ga Laibach izdali tik pred turnejo po glavnih mestih Slovenije, so pred kratkim lansirali tudi najnovejši, tokrat animiran, video, ki ga je na skladbo "No History" izdelal srbsko-hrvaški umetnik Vuk Jevremović.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.