Naš pevec razkril, s katero znano Slovenko bi, če ne bi bil gej

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Opa, ima dober okus tudi za ženske, čeprav ga ne privlačijo …
Oglej si celoten članek

Naš pevec in radijski voditelj David Amaro, ki se je konec tedna uvrstil v finale EME, je zamenjal vloge in se v svoji Youtube rubriki Quickie znašel v vlogi gosta. Vroča vprašanja sta mu postavljala sodelavca in voditelja Melani Mekicar in Jaka Peterka.

"David, s katero žensko bi bil, če ne bi bil gej," ga je zaslišala Melani, David pa je priznal: "Bil bi z Ines Erbus, samo mi je preveč kot sestra. Ali pa Patricijo Pangeršič, ona mi pa ni kot sestra."

Odgovoril pa je tudi na ostala žgečkljiva vprašanja, kako se je na parkirišču predajal strastem, nastopil pijan in skoraj pristal v trojčku. Kako, zakaj in s kom preverite v spodnjem videu ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 18:50 10. Februar 2022.

    Če je gej, kaj gleda za ženskami?

  • 17:53 10. Februar 2022.

    Kot bi našega Rolfija vprašal al bi raje kislo zelje, al endivjo, čeprav je kuža. Ana H. Fetihova se pa …

  • 17:26 10. Februar 2022.

    kaj se je pa s tem fantičem zgodilo? Z ponižnega sramežljivega pevca je postal ena velika afna, ki misli kako …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.