Naš pevec skočil s padalom in inštruktorja med skokom šokiral s tem!

Foto: joonglaa dejan krajnc Foto: joonglaa dejan krajnc Foto: joonglaa dejan krajnc Foto: joonglaa dejan krajnc
Znani Slovenci in Slovenke bodo s pomočjo kanala Joonglaa premagovali svoje strahove.
Oglej si celoten članek

Prvi, ki si je upal, je bil pevec Dejan Krajnc (Dejan Dogaja), ki se je z ekipo odpeljal v Šentvid pri Stični, kjer ga je pričakal inštruktor za skakanje s padalom Tomaž (Prosti pad). 

Tomaž že 22 let skače s padalom, opravil je že neverjetnih 9000 skokov, kar pomeni, da so Joonglovci poskrbeli, da je bil Dejan v dobrih rokah.

Padalci so se z manjšim letalom povzpeli na 4300 metrov, višje brez dodatnega kisika niso smeli, in se pogumno pognali proti Zemlji. "Ooo, ne ne ne ne,“ je Dejan še vzdihoval pred skokom, a ker je bil pritrjen na inštruktorja, se je moral prepustiti usodi. "Če se slučajno ne vidimo več, svoj mikrofon in klarinet podarjam Roku iz BQL, svoja premajhna oblačila pa Aneju iz BQL,“ se je še pošalil, nato pa skočil.

Ni mu bilo žal. Med letom je vidno užival. Ta skok si bo verjetno zelo dobro zapomnil tudi inštruktor. V videu poglej, s čim ga je Dejan, medtem ko sta drvela proti Zemlji, presenetil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:44 8. Junij 2021.

    S prenosnim računalnikom zaslužim veliko denarja (168 do 250 USD / uro). Prvi mesec sem prejel ček za 24568 ameriških …

  • 16:44 8. Junij 2021.

    S prenosnim računalnikom zaslužim veliko denarja (168 do 250 USD / uro). Prvi mesec sem prejel ček za 24568 ameriških …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.