Naš smučarski skakalec s to novico marsikoga presenetil

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Datum še ni znan.
Oglej si celoten članek

Žiga Jelar je na svojem Instagram profilu pred kratkim najavil svoj prvi koncert. Zaenkrat ni razkril ne datuma ne lokacije, je pa sporočil, da bo koncert po skakalni sezoni in da se mu bodo na odru pridružili njegovi glasbeni prijatelji. Čeprav je Žiga bistveno več časa na skakalnici, mu glasbeni odri niso tuji - v lanskem letu je kot gost presenečenja nastopil na koncertu Jana Plestenjaka v Stožicah, na svetovnem prvenstvu Planica 2023 je na odru stal z Rokom Ferengjo in Rok'n'bandom, spet kdaj drugič pa je nenačrtovano muziciral še s kom (Big Foot Mama, Gadi, Fehtarji, Ansambel Saša Avsenika idr.). 

Letos je Žiga izdal svoj prvenec 'Brez pravil' in sočasno z njim novo avtorsko skladbo 'Zakaj gorijo solze'. Več o tej temi si lahko preberete v članku Žiga Jelar: Usoda njegove sestre je zaznamovala tudi njega.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 08:06 29. Marec 2023.

    A res nimate druge slike, kot tele z masko. Žalostno, da po vsem kar se je dogajalo, vi izberete prav …

  • 05:37 28. Marec 2023.

    To mora biti kak avtoličar, ali pa popoln bedak.

  • 12:17 27. Marec 2023.

    Kaj ni pusta že konec za letos.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.