Naš športnik prodaja stanovanje za 570 tisočakov, poglejte to razkošje

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Selili se bodo v hišo.
Oglej si celoten članek

Naš profesionalni teniški igralec Blaž Rola in njegova soproga Vanesa Rola, prva spremljevalka miss Universe 2008, ki se danes ukvarja s spletnim marketingom, prodajata svoje razkošno in popolnoma opremljeno stanovanje v Celovških dvorih. Zanj želita iztržiti 573 tisoč evrov. 

"Vedela sem, da bo enkrat napočil ta dan, nisem pa vedela, da bodo zadnja leta odrvela mimo mene. Z današnjim dnem smo svoj topel in predvsem srečen dom dali v prodajo, saj smo Rolovi pripravljeni, da spišemo novo poglavje, o katerem že dolgo sanjamo. 184 kvadratov sanj in spominov nad Ljubljano čaka novega lastnika," je Vanesa najavila na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanesa Rola (@vanesarola)

Družinica, par ima hčerko Izabelo, se seli iz modernega 4-sobnega duplex stanovanja, ki se nahaja v zadnjih dveh nadstropjih bloka, s pogledom na grad in na Šmarno goro. "Stanovanje je del lepo vzdrževane večstanovanjske zgradbe s tremi dvigali na odlični lokaciji nasproti Aleje, v bližini parka Tivoli in ljubljanske obvoznice," piše v oglasu. Stanovanje ima kar dve terasi. Ena je velika 105 kvadratnih metrov, druga več kot 50!

Vanesa je pred kratkim delila fotografijo hiše, ki se bo počasi prelevila v njihov novi dom. Ljubezenska zgodba para je nekaj prav posebnega. Začela se je s prevaro ...

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 12:51 31. Oktober 2023.

    Celovski dvori. Kraj nesrecnega imena. Oropani delavci, hilda bilba. Vsa ta negativna energija je v teh zidovih.

  • 12:08 31. Oktober 2023.

    Šupki cenzorski. Noben ne bo jebu Ajdemija

  • 10:51 31. Oktober 2023.

    od kdaj je zgornja Šiška pri obvoznici v bližini parka Tivoli?..to je skoraj 3 kilometre stran...čudno da niso še zraven …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.