Magazin > VIP
34959 ogledov

Naš športnik prodaja stanovanje za 570 tisočakov, poglejte to razkošje

Vanesa Rola Instagram
Selili se bodo v hišo.

Naš profesionalni teniški igralec Blaž Rola in njegova soproga Vanesa Rola, prva spremljevalka miss Universe 2008, ki se danes ukvarja s spletnim marketingom, prodajata svoje razkošno in popolnoma opremljeno stanovanje v Celovških dvorih. Zanj želita iztržiti 573 tisoč evrov. 

"Vedela sem, da bo enkrat napočil ta dan, nisem pa vedela, da bodo zadnja leta odrvela mimo mene. Z današnjim dnem smo svoj topel in predvsem srečen dom dali v prodajo, saj smo Rolovi pripravljeni, da spišemo novo poglavje, o katerem že dolgo sanjamo. 184 kvadratov sanj in spominov nad Ljubljano čaka novega lastnika," je Vanesa najavila na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanesa Rola (@vanesarola)

Družinica, par ima hčerko Izabelo, se seli iz modernega 4-sobnega duplex stanovanja, ki se nahaja v zadnjih dveh nadstropjih bloka, s pogledom na grad in na Šmarno goro. "Stanovanje je del lepo vzdrževane večstanovanjske zgradbe s tremi dvigali na odlični lokaciji nasproti Aleje, v bližini parka Tivoli in ljubljanske obvoznice," piše v oglasu. Stanovanje ima kar dve terasi. Ena je velika 105 kvadratnih metrov, druga več kot 50!

Vanesa je pred kratkim delila fotografijo hiše, ki se bo počasi prelevila v njihov novi dom. Ljubezenska zgodba para je nekaj prav posebnega. Začela se je s prevaro ...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanesa Rola (@vanesarola)

 

 

Komentarjev 8
  • jakec1575 12:51 31.oktober 2023.

    Celovski dvori. Kraj nesrecnega imena. Oropani delavci, hilda bilba. Vsa ta negativna energija je v teh zidovih.

  • e95e7fd9ea687d7ff23f77a8c201dc8140701052 12:08 31.oktober 2023.

    Šupki cenzorski. Noben ne bo jebu Ajdemija

  • Soljatar 10:51 31.oktober 2023.

    od kdaj je zgornja Šiška pri obvoznici v bližini parka Tivoli?..to je skoraj 3 kilometre stran...čudno da niso še zraven napisal, da je stanovanje le streljaj od centra Ljubljane...600 jurjev za stanovanje v celovških dvorih z neprijetno okolico brez zelenja, ...prikaži več kjer je polno socialnih stanovanj, z nekulturno jugo klientelo, bo pa izredno težko iztržiti.