Naš voditelj obljubil, da jo zaroči, če zbere 1000 všečkov

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Bo držal obljubo?
Oglej si celoten članek

"Če dobiva 1000 lajkov, ji kupim zaročni prstan," je voditelj Iztok Gartner na Facebooku zapisal ob fotografiji s svojo dolgoletno izbranko Katjo Flis. Iztok, ki je v prejšnji televizijski sezoni vodil kar tri oddaje (Gartnerjev bordel, Dobra volja z Iztokom in Nova faktor), in njegova Katja sta par že dobra tri leta. Na nedavnem dopustu, ki ga je par preživel v Piranu, pa se je Gartner odločil za romantični izziv.

Fotografija je res prejela več kot 1000 všečkov, zato smo ga vprašali, ali je že zavil v zlatarno, obljuba namreč dela dolg, kajne? "Počasi, počasi," je bil Iztokov skrivnostni odgovor. Kakorkoli, s prstanom ali brez, Katja in Iztok sta še vedno zaljubljena do ušes in Gartner rad pove, da mu je njegova svetlolasa izbranka, za katero nihče ne more verjeti, da šteje 40 let, več kot pisana na kožo. Glede na to, da se po službeni dolžnosti pogosto druži s seksi znanimi Slovenkami, starletami in pornesami, z veseljem pove, da mu Katja 100 odstotno zaupa in ga podpira ter da tudi sam nikoli ne bi izrabil njenega zaupanja. Katja mu je tudi zvesto stala ob strani, ko je lansko leto hudo zbolel, a tudi že povsem okreval.  

xxx

Ne zamudi 4. dela šova JOONGLAA STAR!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.