Naš voditelj postal očka, takšno ime je dal otroku

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Televizijski voditelj Taiji Tokuhisa se je razveselil hčerke.
Oglej si celoten članek

Voditelj Taiji Tokuhisa in njegova soproga Ana sta v novo leto vstopila kot starša. Par je dobil hčerko, ki nosi prečudovito ime Julija Aiko, ki se je rodila na Jesenicah.

"Proti koncu lanskega leta sva dobila najlepše možno darilo. Najina princesa Julija Aiko je prišla na ta svet in ga že postavila na glavo," je simpatični 49-letnik zapisal na Instagramu.

"Z ženo sva oba odraščala v Ljubljani, le nekaj ulic narazen, hodila sva celo na isto osnovno šolo, vendar se nisva poznala, ker sem jaz končal osnovno šolo, še preden jo je ona začela. Najini poti sta se srečali, ko sem delal kot turistični vodič, Ana pa je bila kontakt njihovega razreda na gimnaziji in smo se pogovarjali o organizaciji njihovega maturantskega izleta v Grčijo. Žal se njihova šola ni odločila za našo agencijo, a stik med nama je ostal in sva se občasno dobila na kakšni pijači ali pa pokramljala, če sva se kje srečala, iskrice med nama so se iskrile, a kaj ko je Ana potrebovala dolgih 15 let, da je končno razumela, da je ne vabim na zmenke zgolj iz prijaznosti." Več o tem TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:17 4. Januar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.