Naš voditelj se je zahvalil za nagrado, ki ni bila njegova

Cel govor za nagrado, ki ni bila njegova.
Oglej si celoten članek

Voditelj na Radiu 1, Robert Roškar, je na podelitvi nagrad Trusted brand za najbolj zaupanja vrednim osebnostim in blagovnim znamkam šokiral povabljence. V imenu Denisa Avdića je namreč prevzel priznanje za najbolj zaupanja vrednega radijskega voditelja, ki ga podeljujeta revija Reader's Digest in Mladinska knjiga.
 
Avdić se podelitve žal ni mogel udeležiti, saj je skupaj z Jano Morelj, Anjo Ramšak in Miho Deželakom odšel na Debeli rtič, kjer so pozdravili otroke, ki so jih skupaj s poslušalci poslali na morje. Zato je včeraj v jutranjem programu Denis Avdić Show Roškarja poklical in ga pooblastil za prevzem nagrade. Roškar si je seveda na podelitvi »vzel svoje.« Na kipcu je prelepil Avdićevo ime in z zahvalnim govorom navdušil zbrane.
 
"Jaz vam bom kar po resnici povedal, jaz sem iskreno pričakoval to nagrado. Vem, da se sliši arogantno, da mi ne bo kdo kaj očital. Ampak zdelo se mi je, da gredo vse sile proti temu. Na radiu imam močno konkurenco, imam Anjo Ramšak Jano Morelj in Miho Deželaka. Če to nagrado dobiš, pomeni, da si nekaj naredil. Prihajam iz Maribora iz delavskega okolja. Moja mama Danica Roškar mi je vedno govorila, naj ne grem v Ljubljano, češ, da mi tu ne bo nikoli uspelo. Naj ostanem doma, saj me bodo hijene pojedle. A poglejte me zdaj. Robert Roškar je najbolj zaupanja vredna osebnost v radijskem svetu. Najlepša hvala," je dejal Roškar.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.