Naš znani mladi zdravnik priznal, da bi več zaslužil kot spletni vplivnež

Foto: Youtube/prtscr
Foto: Youtube/prtscr
Zdravnik s 35 tisoč sledilci.
Oglej si celoten članek

Zdravnik, pisatelj in spletni vplivnež David Zupančič je mladi zdravnik, ki ima na Instagramu več kot 35 tisoč sledilcev. David je tisti zdravnik, ki je v Sloveniji zdravil prvega potrjenega covid bolnika in o tem obdobju ter tempu mladega zdravnika napisal tudi knjigo Življenje v sivi coni, ki je takoj postala knjižna uspešnica. 

David na svojem profilu govori o medicinskih temah, o tehnikah sproščanja in čuječnosti, odličen pa je tudi v ustvarjanju hudomušnih posnetkov in citatov. V spletnem intervjuju z Vesno Milek Rdeče in črno je nedavno med drugim spregovoril o situaciji mladih zdravnikov in odkrito povedal, da če bi pustil zdravniško službo v javnem sektorju, bi kot spletni vplivnež zaslužil več. Povedal je še, da veliko marketinških ponudb zavrne, več kot sprejme, in da sprejema le sodelovanja s podjetji in produkti, ki jim zaupa in za katerimi stojijo študije. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 11:57 17. Marec 2023.

    Počasi dosegamo dno, nizkotnih in primitivnih komentarjev je vsak dan več...Dr David Zupančič je ena najbolj toplih, prijaznih in predvsem …

  • 08:46 17. Marec 2023.

    Tudi gasilec bi krepko več zaslužil kot vplivnež. Za razliko od njega: gasilec ne more v prostem času delati pri …

  • 08:44 17. Marec 2023.

    A to je ta idiot, ki je pisal kako cepiva ščitijo 92% in podobno?? Z drugim odmerkom pa za kar …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.