Magazin > Bizarno
2311 ogledov

Naš znani mladi zdravnik priznal, da bi več zaslužil kot spletni vplivnež

David Zupančič Youtube/prtscr
Zdravnik s 35 tisoč sledilci.

Zdravnik, pisatelj in spletni vplivnež David Zupančič je mladi zdravnik, ki ima na Instagramu več kot 35 tisoč sledilcev. David je tisti zdravnik, ki je v Sloveniji zdravil prvega potrjenega covid bolnika in o tem obdobju ter tempu mladega zdravnika napisal tudi knjigo Življenje v sivi coni, ki je takoj postala knjižna uspešnica. 

David na svojem profilu govori o medicinskih temah, o tehnikah sproščanja in čuječnosti, odličen pa je tudi v ustvarjanju hudomušnih posnetkov in citatov. V spletnem intervjuju z Vesno Milek Rdeče in črno je nedavno med drugim spregovoril o situaciji mladih zdravnikov in odkrito povedal, da če bi pustil zdravniško službo v javnem sektorju, bi kot spletni vplivnež zaslužil več. Povedal je še, da veliko marketinških ponudb zavrne, več kot sprejme, in da sprejema le sodelovanja s podjetji in produkti, ki jim zaupa in za katerimi stojijo študije. 

Komentarjev 7
  • Herkules 12:30 17.marec 2023.

    Po čem je tale prof. ddr. med, in leni pohlepni pozerski parazit znan? Po velikih prispevkih k medicinski znanosti, ali kaj? Vrni nam denar za faks in marš, nisi edini....

  • Lijana Gunc 11:57 17.marec 2023.

    Počasi dosegamo dno, nizkotnih in primitivnih komentarjev je vsak dan več...Dr David Zupančič je ena najbolj toplih, prijaznih in predvsem pametnih oseb, zdravnikov...

  • tlacan 08:46 17.marec 2023.

    Tudi gasilec bi krepko več zaslužil kot vplivnež. Za razliko od njega: gasilec ne more v prostem času delati pri koncesionarju ali "obdelovati" samoplačnike. Enako je s policajem, carinikom, vojakom. Fides je že poskrbel za svoje, ker oni lahko stavkajo ...prikaži več - gasilcem pa je z zakonom prepovedano stavkati. Torej delajo tudi, če so nezadovoljni. Da lahko svoje delo dobro opravljajo se ob delu nenehno usposabljajo od zaposlitve do upokojitve.

Sorodne novice