Naš zvezdniški parček: Pevec trdi, da ga je na tako grd način dala na čevelj

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Ona je bila njegova prva punca!
Oglej si celoten članek

Kot je že nekaj časa znano, sta bila pevka in vplivnica Nika Krmec, ki je bila nekoč članica skupine Foxy Teens, in pevec David Amaro nekoč par. To je bila za oba prva ljubezen ...

Nika je v oddaji Riba, raca, rak povedala, da sta se spoznala na prvem nastopu Foxy Teens v Rušah, kjer je nastopal tudi David. Nad njegovim petjem je bila lepotica takoj očarana. "Čisto sem se 'zatrapala' vanj. Pri 13 letih. In potem sva bila skupaj. Kmalu za tem sem ga očarala," je dejala.

Na prvi zmenek sta odšla v kino. "Tam me je prvič videl z normalno pričesko. Za nastope smo nosile čopke in druge smešne pričeske. Nato me je pa videl z ravnimi spuščenimi lasmi in rekel: 'Popolnoma drugačna si. Zelo ti pristoji.' In potem se je še on zaljubil."

Na podobno vprašanje je moral v avtu odgovarjati David. "V kinu sem se prisesal na njena usta. Nika je bila moj prvi poljub. Dve leti sva bila skupaj, nato me je zapustila." Salome je njegove besede hudomušno pokomentirala: "Seveda, če pa nisi nič naredil." Kot je znano, je Davida danes v zvezi z Aljažem

"Menda sem ga dala na čevelj po telefona. To mi je zadnjič povedal. Jaz trdim, da ni bilo tako. Se strinjava, da se ne strinjava," pa je še povedala Nika. 

dezurni@styria-media.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 24

  • 08:44 2. Junij 2023.

    Zvezdani???? Budale. Kje najdete ta folk? V imeniku? Sami židi.

  • 08:30 2. Junij 2023.

    Je zamenjal kosmato rit za ...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.