Naša mis na poti v London

Foto: Saša Despot Julija Bizjak Foto: Saša Despot Julija Bizjak, Igor Šajn Foto: Saša Despot Julija Bizjak Foto: Saša Despot Julija Bizjak Foto: Saša Despot Julija Bizjak
Za Julijo Bizjak, letošnjo Miss Slovenije, se začenja ena največjih pustolovščin v njenem življenju, ki se je neizmerno veseli.
Oglej si celoten članek

"En mesec sem se temeljito pripravljala na to in komaj čakam,“ nam je Julija Bizjak zaupala pred odhodom z brniškega letališča. Udeležbe na svetovnem izboru v Londonu se zelo veseli, saj je to dogodek, ki se ga ne more udeležiti vsak. Z nestrpnostjo pričakuje srečanje s sotekmovalkami.

Kot pravi, je konkurenca precej močna, a na tekmovanju ne bo odločal zgolj videz. Med svoje adute šteje dejstvo, da je vedno pripravljena pomagati, da je samozavestna, prijazna in vztrajna. Želi si, da bi si jo zapomnili kot punco, ki je polna življenja in ki ima cilje. "Upam, da si me bodo zapomnili kot tisto iz Slovenije,“ je dodala. 

O uvrstitvi ne razmišlja, se pa bo zagotovo potrudila po najboljših močeh. Prireditev jemlje kot izjemno priložnost, da spozna nove ljudi in odpre lepo poglavje v svojem življenju. 

S seboj ima, kot je to v navadi za tekmovalke, veliko prtljage. Med drugim tudi večerno obleko, ki jo je posebej zanjo izdelala Jerneja Podbevšek Zhembrovskyy. "Obleka ima vlečko, je rdeče barve, gre pa za kombinacijo blaga in čipke. Na boku ima veliko pentljo, ki je pika na i. V njej se počutim odlično,“ ni mogla skrivati navdušenja nad kreacijo. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.