Magazin > VIP
68 ogledov

Naša mis na poti v London

Julija Bizjak
1/5
missworld-slovenia.com
Za Julijo Bizjak, letošnjo Miss Slovenije, se začenja ena največjih pustolovščin v njenem življenju, ki se je neizmerno veseli.

"En mesec sem se temeljito pripravljala na to in komaj čakam,“ nam je Julija Bizjak zaupala pred odhodom z brniškega letališča. Udeležbe na svetovnem izboru v Londonu se zelo veseli, saj je to dogodek, ki se ga ne more udeležiti vsak. Z nestrpnostjo pričakuje srečanje s sotekmovalkami.

Kot pravi, je konkurenca precej močna, a na tekmovanju ne bo odločal zgolj videz. Med svoje adute šteje dejstvo, da je vedno pripravljena pomagati, da je samozavestna, prijazna in vztrajna. Želi si, da bi si jo zapomnili kot punco, ki je polna življenja in ki ima cilje. "Upam, da si me bodo zapomnili kot tisto iz Slovenije,“ je dodala. 

O uvrstitvi ne razmišlja, se pa bo zagotovo potrudila po najboljših močeh. Prireditev jemlje kot izjemno priložnost, da spozna nove ljudi in odpre lepo poglavje v svojem življenju. 

S seboj ima, kot je to v navadi za tekmovalke, veliko prtljage. Med drugim tudi večerno obleko, ki jo je posebej zanjo izdelala Jerneja Podbevšek Zhembrovskyy. "Obleka ima vlečko, je rdeče barve, gre pa za kombinacijo blaga in čipke. Na boku ima veliko pentljo, ki je pika na i. V njej se počutim odlično,“ ni mogla skrivati navdušenja nad kreacijo. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.