Naša misica po darovala polnilec za iPhone

Foto: Žurnal24 Urška Bračko Foto: Osebni arhiv urška bračko Foto: Osebni arhiv urška bračko Foto: Borut Midlil Urška Bračko Foto: Borut Midlil Urška Bračko Foto: Borut Midlil Urška Bračko Foto: Borut Midlil Urška Bračko Foto: Žurnal24 daša radisavljevič, urška bračko, ivana mišura, andjelka tomaševič
Miss Universe Slovenije Urška Bračko je včeraj odpotovala v Miami, kjer bo 25. januarja potekal svetovni izbor.
Oglej si celoten članek

Urška je vso potrebno garderobo spravila v dva velika in en majhen kovček. Poleg poletnih oblačil, na Floridi se lahko pohvalijo s 27 stopinjami Celzija, je s sabo vzela tudi večerne obleke, ki jih je prav posebej zanjo oblikovala Urška Drofenik.

Priprave na izbor se začno že danes, in sicer s pomerjanjem oblačil, s katerimi se bodo predstavila občinstvu, fotografiranjem in snemanji video predstavitev kandidat. Ko bo v Miami prispelo vseh 88 lepotic, pa se "službeni del“ šele dobro začne. Dekleta se bodo udeležila slavnostne večerje z županom mesta, dobrodelne prireditve, parade narodnih noš, poleg tega pa jih čakajo še vaje s koreografi.

Urška je s sabo odnesla tudi unikaten polnilec za iPhone, ki so ga izdelali v Steklarni Rogaška, in okrasek iz porcelana, ki ga poklanja župan Ljubljane. Oba izdelka bodo predstavili na licitaciji in denar namenili v dobrodelne namene.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.