Magazin > VIP
90 ogledov

Naša misica po darovala polnilec za iPhone

Urška Bračko
1/8
Žurnal24 main
Miss Universe Slovenije Urška Bračko je včeraj odpotovala v Miami, kjer bo 25. januarja potekal svetovni izbor.

Urška je vso potrebno garderobo spravila v dva velika in en majhen kovček. Poleg poletnih oblačil, na Floridi se lahko pohvalijo s 27 stopinjami Celzija, je s sabo vzela tudi večerne obleke, ki jih je prav posebej zanjo oblikovala Urška Drofenik.

Priprave na izbor se začno že danes, in sicer s pomerjanjem oblačil, s katerimi se bodo predstavila občinstvu, fotografiranjem in snemanji video predstavitev kandidat. Ko bo v Miami prispelo vseh 88 lepotic, pa se "službeni del“ šele dobro začne. Dekleta se bodo udeležila slavnostne večerje z županom mesta, dobrodelne prireditve, parade narodnih noš, poleg tega pa jih čakajo še vaje s koreografi.

Urška je s sabo odnesla tudi unikaten polnilec za iPhone, ki so ga izdelali v Steklarni Rogaška, in okrasek iz porcelana, ki ga poklanja župan Ljubljane. Oba izdelka bodo predstavili na licitaciji in denar namenili v dobrodelne namene.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.