Naša pevka o domnevni romanci s tem lomilcem src

Foto: joonglaa
Foto: joonglaa
To pravi o govoricah.
Oglej si celoten članek

Foto: joonglaa gašper, polkaholiki Že nekaj časa se šušlja, da sta pevca in zvezdi priljubljenega kanala na YouTubu, Joonglaa, Ema Jagrič in Gašper iz Polkaholikov par. Iz Gašperja so se kolegi iz benda že nekajkrat javno pošalili na račun nove simpatije, a naša mlada zvezdnika zveze nikoli nista potrdila. A tudi zanikala je nista – do sedaj.

"Midva nisva par. Samo prijatelja sva. To je bila le šala, med nama nikoli ni bilo nič,“ je za Žurnal24 povedala Ema in razbila naše sanje o novem zvezdniškem paru na naši glasbeni sceni. "Gašper je super fant, a midva sva res le prijatelja in se gledava le na tak način. Težko rečem, ali je moj tip moškega ali ne. Nikoli ne veš, kako je, ko z nekom stopiš v zvezo. Določene stvari se čez čas spremenijo,“ nam je še zaupala lepotička, ki svoj čas sedaj raje posveča svoji karieri in šoli. 

"Trenutno sem srečno samska, a si puščam odprte vse poti,“ je še dodala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:17 17. Oktober 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.