Magazin > VIP
37099 ogledov

Naša pevka o domnevni romanci s tem lomilcem src

ema jagrič joonglaa
To pravi o govoricah.

gašper, polkaholiki | Avtor: joonglaa joonglaa
Že nekaj časa se šušlja, da sta pevca in zvezdi priljubljenega kanala na YouTubu, Joonglaa, Ema Jagrič in Gašper iz Polkaholikov par. Iz Gašperja so se kolegi iz benda že nekajkrat javno pošalili na račun nove simpatije, a naša mlada zvezdnika zveze nikoli nista potrdila. A tudi zanikala je nista – do sedaj.

"Midva nisva par. Samo prijatelja sva. To je bila le šala, med nama nikoli ni bilo nič,“ je za Žurnal24 povedala Ema in razbila naše sanje o novem zvezdniškem paru na naši glasbeni sceni. "Gašper je super fant, a midva sva res le prijatelja in se gledava le na tak način. Težko rečem, ali je moj tip moškega ali ne. Nikoli ne veš, kako je, ko z nekom stopiš v zvezo. Določene stvari se čez čas spremenijo,“ nam je še zaupala lepotička, ki svoj čas sedaj raje posveča svoji karieri in šoli. 

"Trenutno sem srečno samska, a si puščam odprte vse poti,“ je še dodala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ema Jagrič (@ema.jagric)

 
Komentarjev 1
  • Amy_Hill 12:17 17.oktober 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦