Naša pevka spet poskrbela za mokre sanje

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Kataya tokrat pokazala svojo privlačno zadnjo plat.
Oglej si celoten članek

Pevka Kataya se je s svojim izbrancem Timom odpravila na morje, a na svoje oboževalce lepotička na srečo ni pozabila in jih pocrkljala s fotografijo svoje vroče zadnje plati.

Pevka je sicer znana tudi po tem, da svojega telesa ne skriva in da rada objavlja fotografije, zaradi katerih moški težko zaspijo. Kot nam je zaupala v pogovoru, takšne posnetke objavlja tudi zato, ker meni, da je ženska seksualnost diskriminirana.

"Poanta fotografije je tudi osvoboditev žensk od objektivizacije in pretirane seksualizacije njihovega telesa. Moški ženske objektivizirajo na takšen način, da ji ne dopustijo lastne seksualnosti. Ženska seksualnost je nekako diskriminirana. Kar je moškim dovoljeno, ženskam ni. Moški se počutijo ogrožene, če srečajo žensko, ki se zaveda svoje seksualnosti in je osvobojena vseh pritiskov družbe. Ženske pa se drznosti ustrašijo, ker si tega ne dovolijo, saj vedo, da bodo deležne istih kritik kot ženska, ki si je drznila narediti korak naprej. Gre za premikanje mej v družbi, glasbi in umetnosti.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 19:33 13. Avgust 2016.

    Babnica je ubrisana. In obsedena z ekshibicionizmom (katerega potem skuša prodajati kot nekakšen boj proti diskriminaciji žensk in ženske spolnosti). …

  • 09:36 11. Avgust 2016.

    C.R. je zaradi nje doživel mokre snje...

  • 23:33 10. Avgust 2016.

    Raje imam, če sploh, 'neznano' Slovenko! ;)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.