Naša reševalka nad "vplivnice", ki želijo zastonj vložke

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Znana slovenska reševalka se je razpisala o tem, zakaj je proti brezplačnim menstrualnim higienskim pripomočkom.
Oglej si celoten članek

Dijaška in Študentska organizacija sta vlado pred nekaj dnevi pozvali k zagotovitvi brezplačnih menstrualnih pripomočkov v izobraževalnih in drugih javnih objektih, kmalu zatem pa se je o temi na družbenih omrežjih vnela huda debata.

Oglasila se je tudi znana reševalka Nataša Marc Mahnič, članica Reševalne službe slovenske Istre, ki jo številni na družbenih omrežjih poznajo pod vzdevkom Moška reševalka. S svojim zapisom, v katerem je odločno proti brezplačnim menstrualnim higienskim pripomočkom, je razburila mnoge.

Dijaško in Študentsko organizacijo je celo povezala z vplivnicami in dejala, da ne bo "nikoli podpirala glasnih influencerk in študentk, ki zahtevajo pravico po brezplačnih vložkih, ki izkoriščajo svoje zdravje in ne pomislijo, kakšno srečo imajo, da so zdrave."

Njen celoten zapis, ki je razdelil družbena omrežja, si preberite na Style.Over.Net.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 07:20 12. Avgust 2022.

    Od kje je pa ta spet "znana"?! Ma vi ste popolnoma kompas izgubili!!!

  • 14:55 10. Avgust 2022.

    ta gospa ima prav.. verjetno se nasprotnikom ne ljubi brat celega zapisa.. dokler ima nekdo denar in sponzorje za cigarete, …

  • 14:21 10. Avgust 2022.

    Pritožuje se nad tem, da če imajo ženske za frizerja, umetne trepalnice, tetovirane obrvi, botox, zabave ipd., imajo tudi za …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.