Magazin /magazin/lepota-telo
4217 ogledov

Naša reševalka nad "vplivnice", ki želijo zastonj vložke

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • leonardo 13:45 10.avgust 2022.

    To babše ima prav gotovo luleka med nogami!

    • rd2dmk2 14:56 10.avgust 2022.

      leonardo, poleg tvojega pa binglja leva in desna hemisfera

    • leonardo 17:32 10.avgust 2022.

      rd2. Ali lahko misliš, da ženska nasprotuje, da bi mlada dekleta v šolah dobivala brezplačne menstrualne pripomočke? Marsikatero dekle si težko to privošči, čeprav je pač narava poskrbela za to, da mora imeti denar tudi za to. Torej? Kaj sem ...prikaži več napisal, da si me tako lepo pohvalil?

    • rd2dmk2 21:10 10.avgust 2022.

      ja leonardo, nasprotuje, ker, denar ki bo šel za to, se ne bo porabil za neke druge stvari. in jih je naštela. med drugim pomoč mladim, ki ne morejo zanositi. torej da ponovim. zdravi naj denar porabijo , da bodo ...prikaži večo ostali zdravi, ne pa kot je omenila za cigarete. dekle, ki kadi ima pravico do brezplačnih tamponov. ja krasno. dekle, ki pa jo jebe življenje, pa ne more do medicinske pomoči, ker je denar šel za tampone za dečvo, ki je svoj denar zagonila za čike. vzemi si čas, veliko časa in beri.

  • Avatar pantani
    pantani 07:20 12.avgust 2022.

    Od kje je pa ta spet "znana"?! Ma vi ste popolnoma kompas izgubili!!!

  • Majazmaja 14:21 10.avgust 2022.

    Pritožuje se nad tem, da če imajo ženske za frizerja, umetne trepalnice, tetovirane obrvi, botox, zabave ipd., imajo tudi za vložke/tampone. Obenem ima sama šlampasto tetovirane črne obrvi, ki nikakor ne gredo z obliko obraza in ne z barvo las. ...prikaži več V enem postu se pritožuje nad visokoizobraženimi, iz posta je zaznati hude komplekse ("lahko bi imela doktorat, če bi hotela"), ker ni uspela zaključiti več kot srednje šole. Ženska, ena introspekcija ali celo psihološka pomoč bi Vam koristila!

    • rd2dmk2 14:46 10.avgust 2022.

      majazmaja, ena dvonožna bitja se rada oklicujejo z ing, dr, doc, mag in še kaj, sam zato, ker jih ne moremo oklicat z " človek".

  • rd2dmk2 14:55 10.avgust 2022.

    ta gospa ima prav.. verjetno se nasprotnikom ne ljubi brat celega zapisa.. dokler ima nekdo denar in sponzorje za cigarete, napihovanje jošk obupne šminke, naj si najde tudi sam denar za milo in tampone. verjetno bo tem trolam. ko bodo ...prikaži večdo dosegle 40 plus prišel v njihove prazne buče odmev, da rabijo zastonj plastične operacije in pumpanje jošk, da jim ne bodo padale v talar z župo. aja ko bodo pa v meno pavzi, jim bo pa kaj zastonj pripadal en ledeni hidrofor. aja, od kdaj se pa gate nosijo ?

    • leonardo 17:33 10.avgust 2022.

      Mislim, da si slabo obveščen, kdo naj bi dobival zastonj tampone in vložke. Ti pripomočki naj bi bili po srednjih šolah in faxih.

    • rd2dmk2 21:00 10.avgust 2022.

      leonardo, kar se ančicica nauči, to anča izkorošča. in drugič vzemi si čas pa se postavi v bližino vhoda parih srednih šol kjer je večina ki drgne šolske klopi dijakinj in opazuj. make-up in vse ostalo, da ne omejam male ...prikaži veče gizmote v rokah in po rokah in še kaj. bolj kot ro, kar se sedaj zagteva, bi bilo prav da se dobi vsaj eno milo da se spere dol tisti rajh. in večino prej zavohaš, kot pa zagledaš, pa ne odšvica od učenja, ampak od deodorantov in ostale kozmetične šare. denarja preko glave.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.