Naša resničnostna zvezdnica za razpad njene zveze krivi šov

Barovka spet samska.
Oglej si celoten članek

Noemi Jugovac, privlačna Primorka, ki smo jo lahko spremljali v zadnji sezoni šova Bar na Planet TV, je samska. Že jeseni, ko je prostovoljno zapustila šov, je povedala, da imata s fantom težave, ki pa jih očitno nista uspela premostiti. "Kmalu po Baru sva se razšla, a ostajava prijatelja in se občasno še slišiva. Ker sva začela najino simpatijo dva tedna pred mojim odhodom v Bar, je razdalja in moja odsotnost naredila svoje. En mesec in pol po prihodu domov sva se le prepirala, nato pa ugotovila, da tako pač ne gre," je razkrila Noemi.

27-letna lepotica je sicer samska že sedem let in pravi, da ji tako povsem ustreza: "Trenutno se osredotočam na kariero in se ne želim vezati, dokler ne uspem na tem področju. Če mi ta čas kdo prekriža pot, super, če ne, pa bo tudi v redu. Sem srečna." Verjamemo, da ji oboževalcev ne manjka, saj z vročimi fotografijami dobesedno "kuri" Instagram. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 13:55 27. Julij 2019.

    no, 14 dnevna simpatija še ni zveza in simpatični fant preko skypa še ni partner. Sicer pa ni kriv šov, …

  • 13:47 27. Julij 2019.

    zvezdnica-kaka zvezdnica??????????

  • 11:45 27. Julij 2019.

    eeeeeh vsak je sam svojega zivljenja gospodar

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.