Magazin > VIP
50548 ogledov

Naša resničnostna zvezdnica za razpad njene zveze krivi šov

noemi jugovac
Barovka spet samska.

Noemi Jugovac, privlačna Primorka, ki smo jo lahko spremljali v zadnji sezoni šova Bar na Planet TV, je samska. Že jeseni, ko je prostovoljno zapustila šov, je povedala, da imata s fantom težave, ki pa jih očitno nista uspela premostiti. "Kmalu po Baru sva se razšla, a ostajava prijatelja in se občasno še slišiva. Ker sva začela najino simpatijo dva tedna pred mojim odhodom v Bar, je razdalja in moja odsotnost naredila svoje. En mesec in pol po prihodu domov sva se le prepirala, nato pa ugotovila, da tako pač ne gre," je razkrila Noemi.

27-letna lepotica je sicer samska že sedem let in pravi, da ji tako povsem ustreza: "Trenutno se osredotočam na kariero in se ne želim vezati, dokler ne uspem na tem področju. Če mi ta čas kdo prekriža pot, super, če ne, pa bo tudi v redu. Sem srečna." Verjamemo, da ji oboževalcev ne manjka, saj z vročimi fotografijami dobesedno "kuri" Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You know I still lead the league, in scoring - You know I'm still bad, and I'm still foreign 👄

A post shared by Noemi Jae Rose (@noemijaerose) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Future so bright, I gotta wear shades.

A post shared by Noemi Jae Rose (@noemijaerose) on

Komentarjev 7
  • mici79 13:55 27.julij 2019.

    no, 14 dnevna simpatija še ni zveza in simpatični fant preko skypa še ni partner. Sicer pa ni kriv šov, ampak ona, ki se je vanj prijavila.

  • Alojz Kokot 13:47 27.julij 2019.

    zvezdnica-kaka zvezdnica??????????

  • Marko Josipovic 11:45 27.julij 2019.

    eeeeeh vsak je sam svojega zivljenja gospodar

Sorodne novice