Naša voditeljica po porodu še bolj postavna kot prej!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Poglejte jo!
Oglej si celoten članek

Lea Mederal Gams se je po porodu vrnila s svojimi priljubljenimi oddajami Potep z Leo, kjer ji med izletom v gore znani Slovenci in Slovenke razkrijejo marsikaj zelo osebnega. Vrnila pa se ni le njena oddaja, temveč tudi Leina sanjska postava. Že prej je z ozkim pasom, dolgimi nogami in polnimi prsmi veljala za misico med voditeljicami, po porodu pa je njena forma še bolj neverjetna.

Lea nam je razkrila, da so se po porodu pojavile različne bolečine, ki so jo pestile predvsem v hrbtu, zato sedaj dvakrat na teden v fitnesu trenira z osebno trenerko in od takrat so bolečine izginile. Seveda so na sporedu še vedno njej ljube gore, a le enkrat na teden, ker je sin, ki je star 2 leti, še premajhen, da bi se jima s soprogom pridružil na zahtevnejših vzponih. Se pa za to mamica za njim podi vsak dan, saj Lea pravi, da se vsaj enkrat na dan s sinom odpravi na sprehod.

Poleg redne vadbe, v naravi in fitnesu, pa tudi zelo zdravo je. Že eno leto se izogiba glutenu in belemu sladkorju ter se raje posladka s sadjem, datlji ali medom. Nič čudnega, da so rezultati vredni vsega zavidanja! 

Foto: YouTube Lea Mederal

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.