Magazin > VIP
18453 ogledov

Naša voditeljica po porodu še bolj postavna kot prej!

Lea Mederal Instagram
Poglejte jo!

Lea Mederal Gams se je po porodu vrnila s svojimi priljubljenimi oddajami Potep z Leo, kjer ji med izletom v gore znani Slovenci in Slovenke razkrijejo marsikaj zelo osebnega. Vrnila pa se ni le njena oddaja, temveč tudi Leina sanjska postava. Že prej je z ozkim pasom, dolgimi nogami in polnimi prsmi veljala za misico med voditeljicami, po porodu pa je njena forma še bolj neverjetna.

Lea nam je razkrila, da so se po porodu pojavile različne bolečine, ki so jo pestile predvsem v hrbtu, zato sedaj dvakrat na teden v fitnesu trenira z osebno trenerko in od takrat so bolečine izginile. Seveda so na sporedu še vedno njej ljube gore, a le enkrat na teden, ker je sin, ki je star 2 leti, še premajhen, da bi se jima s soprogom pridružil na zahtevnejših vzponih. Se pa za to mamica za njim podi vsak dan, saj Lea pravi, da se vsaj enkrat na dan s sinom odpravi na sprehod.

Poleg redne vadbe, v naravi in fitnesu, pa tudi zelo zdravo je. Že eno leto se izogiba glutenu in belemu sladkorju ter se raje posladka s sadjem, datlji ali medom. Nič čudnega, da so rezultati vredni vsega zavidanja! 

Lea Mederal | Avtor: YouTube YouTube

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice