Uporabno
302 ogledov

Intersport in Adidas presenetila pohodnike na Šmarni gori

Intersport, Terrex Intersport
V nedeljo (27. novembra) je bil na Šmarni gori prav poseben dan, predvsem za njene obiskovalce. Intersport je v sodelovanju z Adidas Terrex namreč prijetno presenetil ter obdaril pohodnike, ki so prišli na vrh te priljubljene ljubljanske točke.

Intersport, največja veriga prodajaln s športno opremo v Sloveniji in Adidas, sta v skupni akciji na nedeljski dan nagradila in spodbudila pohodnike, da kljub, že skoraj zimskim temperaturam, z rekreacijo skrbijo za zdrav življenjski slog. 

Ob vznožju Šmarne gore, na priljubljeni poti “čez korenine”, so pohodniki lahko prejeli žig, s katerim so na vrhu Šmarne gore na posebni točki Intersport – Adidas Terrex lahko prevzeli brezplačen čaj, kupon ugodnosti, najhitrejši pa tudi priročno darilo. Priložnost je bila tudi za ustvarjanje foto spomina, na tabli s podpisi, pa so lahko pustili svoj pečat in potrdili svoj športni podvig tega dneva. 

Intersport, Terrex | Avtor: Intersport Intersport

V športnem kotičku so bili na ogled izbrani kosi pohodniške kolekcije Adidas Terrex, ki je na voljo v prodajalnah Intersport in v spletni trgovini intersport.si.

Adidas je s pohodniško kolekcijo Terrex, ki so jo tudi v Sloveniji sprejeli z navdušenjem, vse bolj priljubljen med rekreativnimi pohodniki.  

Inersport, terrex | Avtor: Intersport Intersport

"Adidas je v pohodniški segment s kolekcijo Terrex vnesel atletski duh znamke, hkrati pa so to uspešno združili z okoljskimi prizadevanji in ugledom znamke, ki med kupci uživa visoko zaupanje," so povedali v Intersportu.   

Obiskovalci Šmarne gore so bili nad akcijo navdušeni. Lep nedeljski dan, ki z vrha Šmarne gore ponuja izjemno lep razgled na Ljubljano z okolico, je na priljubljeno 669 metrov visoko točko privabil številne obiskovalce: od družin, parov, pohodnikov in vseh ostalih, ki so se odločili, da zadnjo novembrsko nedeljo preživijo aktivno.

Intersport, terrex | Avtor: Intersport Intersport