Magazin > VIP
6085 ogledov

Zato naša voditeljica več let ni videla svoje sestre

Lea Mederal Gams Osebni arhiv
Priljubljena voditeljica se letošnjega božiča še posebej veseli.

Lea Mederal Gams, ki na TV3 vodi oddajo Potep z Leo, se strašansko veseli božičnih praznikov. Pa ne samo zaradi daril in dobre hrane, ampak predvsem zato, ker bo po treh letih spet skupaj s svojo sestro.

Mark Žitnik Magazin Tako je danes s sinom našega voditelja, za katerim je že šest operacij na srcu Ivjana Banič Magazin Rajsko! To je novi dom naše voditeljice Jeremy Clarkson razburil celo državo Magazin Sloviti voditelj: "Sanjam o dnevu, ko bo prisiljena gola paradirati po ulicah"

"Moja sestra Katja, ki živi v ZDA, se po treh letih vrača v Slovenijo. Po treh letih se bova tako spet videli za božič. Toliko časa sva bili ločeni, ker sem jaz zanosila in nisem smela leteti v Ameriko, saj dolgi leti za nosečnice niso priporočljivi. Ona pa ni imela prostih dni, saj je tam doštudirala dentalno medicino. Nato je prišlo še do zaprtja meja zaradi korone, potem je še ona zanosila in ni smela na letalo, skratka končno bom za praznike prvič videla svojega nečaka, Katja pa mojega otroka. Res se veselim!!!!!" je za naš medij povedala Lea.
Komentarjev 1
  • Pierre 13:59 24.december 2022.

    Joj joj ni mogla na letalo.... bolan članek kot vsi v Magazinu....