Magazin > VIP
38583 ogledov

Rajsko! To je novi dom naše voditeljice

Ivjana Banič Instagram
Vsako zimo si izberejo nov tropski dom.

Danes popotnica, podjetnica, mama in spletna vplivnica, nekoč pa ena najbolj priljubljenih radijskih voditeljic pri nas, Ivjana Banič, se je tudi letošnjo zimo z družino preselila v tople kraje. V zadnjih letih je bil njih dom že na Šrilanki, Havajih, Karibih, Dalmaciji, tokrat pa so izbrali Mehiko. Ivijana in njen partner sta namreč velika ljubitelja vodnih športov, predvsem kajtanja in surfanja, zato vedno izbereta kraje, ki jima te aktivnosti omogočajo. 

"Slab mesec nazaj smo pripotovali v naš novi dom, v Mehiko. Tu ostajamo še par mesecev, preden se odpravimo naprej. Ampak po vrsti. Mehika je nadvrhunska. Isto sekundo sem se našla. Izjemnega pomena mi je, kakšni so ljudje. Če so drek na palci, mi to predstavlja težavo in mi tega nič ne more kompenzirati. Državo mi naredi mindset prebivalcev in za Yukatanski polotok lahko rečem, da je fantazija. Ljudje topli, nasmejani, zelo vljudni, moški kavalirski, na splošno vsi ustrežljivi, nasmejani, dobrovoljni. Počutimo se varni, res pa da je tudi veliko policije in vojske naokoli zaradi kartelov, kar pa nas ne moti. Ne pričakujemo težav, vseeno pa nismo naivni in smo zelo previdni. Zelo pozorni so do družin ampak tudi biti gej je tukaj ok (za razliko od prejšnje države, kjer smo živeli)," je na Instagramu zapisala Ivjana. 

Življenje v Mehiki je opisala s presežki, preglavice jim povzroča le ena stvar. "Edina stvar, ki je malo vako-nako, je ta, da znajo zelo malo ali celo nič angleščine. Ergo, namest da bi peezdooliral, se pač vsak dan cela familija eno uro uči španščine, da ti to slišiš, smeh do solz," je med drugim zaupala.

Komentarjev 10
 • bi_ba 09:03 09.januar 2023.

  Kot je videti, ima denarja dovolj in preveč, tako da ni treba skrbeti zanjo. Lepo je videti lepe in uspešne ljudi, ki jim ni treba živeti v naši švicarski državici.

 • andrej084 19:37 21.december 2022.

  Ivjana, dokler bo delalo mazanje, bo ok, ko pride vazelin, bo tudi Portorož super...

 • Avatar jezeran
  jezeran 18:34 21.december 2022.

  Kokoš, ko bo zbolela ona ali pa kdo od njenih pa zbirati denar in takoj nazaj v Slovenijo

Sorodne novice