Magazin > VIP
11874 ogledov

Ivjana Banić na "večurnem posegu, ki je uspel le delno"

Ivjana Banić Ivjana Banić
Novico je sporočila na svoj način - z veliko humorja.

Naša priljubljena radijska voditeljica Ivjana Banić, ki navdušuje s svojim humorjem in prečudovitimi fotografijami iz eksotičnih krajev, je svojim zvestim oboževalcem tokrat sporočila slabe novice. Morala je na poseg na srcu. "Za mano zoprn poseg. Neki so mi po mojem zlatem srcu prčkal in šaral in žgal. Naš upa, da so mi zakurili tist … tažlehtast del srca, čeprav jst njemu lepo tumbam, da današnje čarovnice, ne zgorimo tako zlahka," je začela svoj zapis, ki ga je objavila ob posnetku iz bolnišnične postelje. 

"Tole sem jaz, po večurnem posegu, ki je uspel le delno… tako da … roko na srce, nisem glih za naslovnico … Ampak če dam spet roko na srce, slednje mi zdaj malo bolj služi. In to je tisto, kar je pomembno: imeti dobrega butlerja, velikega zgolj za eno dlan, a izredno močnega. Zdej pa spet na ocvirke in majonezo (šala)," je še dodala in vsem, ki so v bolnišnici, zaželela, da pridejo ven "popravljeni, namontirani, naštelani, pozdravljeni, izboljšani in kulčkej ZDRAVI". 

Tej želji se pridružujemo. Enako želimo tudi Ivjani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.