Uporabno
1696 ogledov

To vas lahko doleti, če obtičite na letališču z majhnimi otroki

unsplash Unsplash
Nekaj najbolj neprijetnega, kar se vam lahko zgodi na letališču, je zagotovo čakanje na let. Še težje postane, če potujete z otroki in se na ekranu prihodov ali odhodov izpiše, da je vaša usoda zapečatena za nekaj ur. Kako preganjati dolgčas in kako se zamotiti, da se boste potovanja ali počitnic navkljub temu radi spominjali?

Bodimo iskreni: nihče z navdušenjem ne čaka na letališču. Tja običajno ne gremo sedeti in čakati, ampak smo tam, ker gremo novim dogodivščinam naproti oz. se vračamo z nepozabnimi doživetji nazaj v domače okolje. In tudi če smo sami izjemno dobro pripravljeni, imajo lahko usoda, vreme ali kakšne druge okoliščine za nas drugačne načrte. Vendar ne pozabite: za vsakim dežjem posije sonce in ne boste verjeti – tudi dolgo čakanje na letališču je lahko zabavno!

Misija nemogoče?

Če na letališču obtičite sami, nekako gre. Če pa potujete skupaj z otroki, stvari postanejo veliko težje. Ne samo da otroci iskreno sovražijo čakanje, kot starši moramo poskrbeti, da tudi sami nismo nejevoljni. Kar v situacijah, na katere ne moremo vplivati, ni lahka naloga. 

Nasvetov, kako zamotiti otroke, da bo čas hitreje minil, je več. Seveda pa je vse odvisno od njihove starosti – manjši bodo zahtevali vso vašo pozornost, najstniki se bodo znašli po svoje. A vseeno je treba upoštevati, da nismo na igrišču, ampak letališču, kjer so možnosti za različne aktivnosti precej omejene. In seveda ne čakamo sami, kar pomeni, da je treba imeti majhne otroke ves čas na očeh. Kaj narediti, ko boste iztrošili vse besedne igre in ugibanja skritih živali, ko boste pojedli še zadnje prigrizke, popili kavo in bližnjim sporočili, da vaše počitnice zagotovo ne gredo v smeri, o kateri ste sanjali? 

unsplash | Avtor: Unsplash Unsplash

So na letališčih možna luksuzna doživetja? 

Ob besedi luksuz marsikdo najprej pomisli na stanje v denarnici in privarčevane prihranke. Če pa razmišljamo o luksuzu v kombinaciji z letališčem, nas lahko začne boleti glava. A vendar – pomislite, kakšna rešitev bi bila, če bi z otroki obtičali na letališču in bi vam nekdo ponudil možnost kotička samo za vas, kjer bi lahko pustili otroku, da zaspi na udobnem kavču, kjer bi lahko napolnili telefon ali prenosnik, si pogledali kakšen film ali risanke, v miru prebrali knjigo, si naročili topel prigrizek in brezskrbno počakali na vaš let? Se sliši predobro, da bi bilo res? Berite dalje, za vas izbrskali najboljšo obliko.

Razvajanja na več kot 1.100 letališčih – za vas in vaše otroke!

Nemogoče torej je mogoče! In kar je še bolj pomembno, zato ne potrebujete prav veliko! Ker si danes težko zamislimo organizacijo počitnic ali poslovne poti brez kreditne kartice, je smiselno izbrati takšno, s katero boste dobili dodatne ugodnosti. Prav te vam namreč lahko rešijo nemalo težav. V SKB banki d.d. Ljubljana so našli rešitev – z njihovo SKB Visa Platinum kreditno kartico lahko svoje mesto v salonu poiščete na več kot 1.100 letališčih, ki ponujajo program LoungeKey

Običajno so vstopi v salone vezani na imetnika kartice, v primeru SKB Visa Platinum kreditne kartice pa to ne drži – v salon lahko po akcijski ceni vstopijo vsi družinski člani, otroci do 6. leta pa imajo vstop v salon večinoma brezplačen. In kaj je najbolje? Ko z 28 evri na osebo pozabiš na vse skrbi in umirjeno počakaš svoj let. Prav ste prebrali, 28 evrov je vaša cena, saj boste s SKB Visa Platinum kreditno kartico dobili kar do 50 % popusta.

unsplash | Avtor: Unsplash Unsplash

Brez stresnega iskanja informacij

Ko gredo stvari svojo pot in ne moremo kaj dosti vplivati na njih, ampak moramo potrpežljivo čakati, je vsaka informacija zelo pomembna. Sploh če potujemo z otroki – takrat moramo tudi njim odgovoriti na 1001 vprašanje, hkrati pa skrbeti za spremljanje informacij o letu. Ko si boste priskrbeli SKB Viso Platinum kreditno kartico, bodo tudi takšne skrbi odveč. Z registracijo na spletni strani LoungeKey si boste zagotovili dostop do dodatnih ugodnosti programa, z mobilno aplikacijo LougeKey pa boste imeli vse informacije o letaliških salonih vedno pri roki, vključno z vsemi ponudbami in dodatnimi storitvami (npr. wellnes, spa itd.).

Trije koraki do brezskrbnih doživetij

1.  Na spletni strani www.loungekey.com/skb izberite želeno letališče ter poiščite  vse informacije o letališkem salonu, ponudbi hrane in pijače ter druge ugodnosti, ki vam polepšajo čas na letališču.
2. Ob vstopu v izbran letališki salon pokažite svojo SKB Visa Platinum kreditno kartico.
3. Uživajte v luksuznem letališkem doživetju. 


Še nimate SKB Visa Platinum kreditne kartice?

Če še nimate svoje kreditne kartice, potem si jo morate zagotoviti. Odločitve ne boste obžalovali, saj boste s SKB Visa Platinum kreditno kartico, ki je del MOJ L paketa pri SKB banki, poleg luksuznih letaliških doživetij pridobili še vrsto drugih ugodnosti. Kartica vam bo omogočila:

♦ obročno nakupovanje do 24 obrokov,
♦ odloženo plačilo do 30 dni brez obresti,
♦ brezplačna dodatna zavarovanja,
♦ brezplačno Zavarovanje kartic plus,
♦ možnost predčasnih poplačil obveznosti,
♦ številne Platinum ugodnosti in popuste.

Brez čakanja v vrsti ...

Ste tu vi med tistimi, ki zavzdihnete ob ideji, da bi stali v vrsti na bančnem okencu? In čakali? 

Pa ni treba – v SKB banki uredijo vse namesto vas. Po izpolnitvi spletnega obrazca bodo pripravili vse za menjavo banke, vi pa se boste  po dogovoru oglasili v izbrani poslovalnici, kjer vam bo vaš osebni bančnik predstavil vse ugodnosti in odgovoril na vsa vaša vprašanja. 

Vse je lažje, če imaš rešitve v žepu.

Pa naj bo to rešitev v obliki kreditne kartice ali zgolj misli, da se boste imeli lepo, tudi če vse ne bo šlo po začrtanem planu. Ne glede na to, ali vas čaka pot po zraku ali cesti, pripravite se na dopust, da boste lahko domov prinesli čim več lepih spominov.

Dopust, počitnice | Avtor: Profimedia Profimedia