Magazin > VIP
40269 ogledov

Sloviti voditelj: "Sanjam o dnevu, ko bo prisiljena gola paradirati po ulicah"

Jeremy Clarkson Amazon Prime/Youtube
"Ponoči ne morem spati, ležim na postelji, škripam z zobmi in sanjam o dnevu, ko bo prisiljena gola paradirati po ulicah vseh mest v Veliki Britaniji, medtem ko množice vzklikajo 'Sramota!' in vanjo mečejo kepe iztrebkov. Vsi, ki so mojih let, razmišljajo enako."

Sloviti televizijski voditelj Jeremy Clarkson se je zdaj posul s pepelom zaradi kolumne v tabloidu The Sun, v katerem je opisal svoja čustva do Meghan Markle. V odziv na njegovo kolumno so sicer v uredništvo prejeli več kot 12 tisoč pritožb.

Kolumna je bila zdaj na Clarksonovo zahtevo odstranjena s spletnega mesta Sun in nadomeščena z njegovim tvitom, v katerem se je za izrečene besede opravičil. Pojasnil je, da se je skliceval na prizor v Igri prestolov in dodal: "Grozen sem, da sem povzročil toliko bolečine in v prihodnje bom bolj previden."

Pripombe nekdanjega voditelja oddaje Top Gear so bile konec tedna na družbenih medijih deležne številnih kritik. V nedeljo je Clarksonova lastna hči Emily dejala: "Želim zelo jasno povedati, da nasprotujem vsemu, kar je moj oče napisal o Meghan Markle." The Sun je za BBC News v ponedeljek povedal, da nimajo komentarjev.

Clarkson je v svoji prvotni kolumni med drugim zapisal: "Ponoči ne morem spati, ležim na postelji, škripam z zobmi in sanjam o dnevu, ko bo prisiljena gola paradirati po ulicah vseh mest v Veliki Britaniji, medtem ko množice vzklikajo 'Sramota!' in vanjo mečejo kepe iztrebkov. Vsi, ki so mojih let, razmišljajo enako," je dodal.

"Toda tisto, kar me spravlja v obup, je, da mlajši ljudje, zlasti dekleta, mislijo, da je precej kul. Mislijo, da je bila ujetnica Buckinghamske palače, prisiljena govoriti o ničemer drugem kot o vezenju in muckah."

Njegova kolumna je sicer sledila izidu zadnjih treh epizod Netflixove dokumentarne serije Harry & Meghan.

Drugje v članku je Clarkson svoje sovraštvo do Meghan primerjal s sovraštvom do škotske premierke Nicole Sturgeon. Rekel je: "Meghan pa je druga zgodba. Sovražim jo. Ne tako kot Nicolo Sturgeon ali Rose West. Sovražim jo na celični ravni." Rose West je sicer serijska morilka, ki je skupaj z možem Fredom v 20 letih umorila najmanj 12 mladih deklet.

dezurni@styria-media.si

Harry in Meghan Magazin Princ Harry: William je kričal name, oče je rekel stvari, ki niso bile resnične Samantha Markle Magazin Buren odziv sestre Meghan Markle in hude obtožbe
Komentarjev 3
  • bobrock46 12:05 21.december 2022.

    Sem že upal da Nika Kovač,😁

  • anica00 08:44 20.december 2022.

    Tako sramotno izjavo nisem še nikoli brala. Vredna tožbe. Človeka treba osebo dobro poznati, da izjavi takšno tožbo. Kot za največjega kriminalca. Megan je v redu ženska. Vsi od kraja so ji nevoščljivi, ker se je poročila v kraljevo družino, ...prikaži večo, v katero paše kot vlita. Tudi z možem se razumeta, to je očigledno. Ampak rumeni tisk mora imeti tarčo. In jih obmetavali na vse možne načine. Zato se preselili v ZDA. Ampak ni tam nimajo miru. Žalostno.