Magazin > VIP
20356 ogledov

Buren odziv sestre Meghan Markle in hude obtožbe

Samantha Markle
1/8
Profimedia
"Laž na laž, kraljeva družina tega ni zahtevala od nje."

Da bo Netflixova dokumentarna serija Harry in Meghan dvignila veliko prahu, ni bilo dvoma. Prva pa se je na domnevno lažne obtožbe vojvodinje odzvala njena polsestra Samantha Markle. V seriji Meghan govori tudi o tem, kako na poroko ni smela povabiti svoje nečakinje, češ da bi to metalo slabo luč na družino. Meghan namreč na poroko ni povabila svoje polsestre, njeno hčerko, s katero sta si zelo blizu, pa je, a je po nasvetu kraljevih svetovalcev vabilo preklicala. Samanta je to ostro zanikala, prav tako voditelj oddaje GBNews, ki jo je intervjuval. Več virov, ki so blizu kraljevi družini, je namreč zanikalo, da bi Megan kdorkoli "narekoval", koga sme povabiti na poroko in koga ne.

Prav tako je Samantha ovrgla polsestrine izjave, da naj bi ji ona preprečevala stike z očetom, ko ga je nekaj dni pred poroko, maja 2018, zadela kap in sta Harry ter Meghan skušala stopiti v stik z njim. Samantha je zanikala, da bi sama stopila v stik z mediji, ko so se v medijih pred poroko pojavile številne zgodbe, temveč je povedala, da mediji prišli do niju z bratom. 

Samanta tudi trdi, da ne drži, da Meg in Harry nista imela priložnosti povedati svoje plati zgodbe, saj so to zanju cel čas počela milijonska PR podjetja, ki so nadzorovala, kako bo njuna zgodba videti v javnosti. Prav vsi pa se spomnimo odmevnega intervjuja, ki sta ga dala Oprah

Komentarjev 2
  • Ender3 17:05 12.december 2022.

    Matermilo pa, koga to zanima ?. S čim nas mediji hranijo. Bolano in primitivno!! Kdo to forsira in plačuje..?

  • Dragonja 14:12 12.december 2022.

    Ta familija je totalno zmešana,zgleda da je še edina normalna mama.Zaenkrat.

Sorodne novice