Magazin > VIP
18263 ogledov

Kralj Karel pripravlja kruto kazen za Harryja in Meghan

kralj karel Profimedia
Posledice bi lahko nosili tudi njuni otroci, pravi poznavalec kraljeve družine.

Meghan Markle in princ Harry bi se lahko soočila z velikimi posledicami, če bosta še bolj razjezila kraljevo družino. Kraljevi biograf Tom Bower namreč trdi, da kralj Karel III. razmišlja o tem, da bi jima odvzel naslov, če se dokumentarec, ki sta ga posnela za Netflix, izkaže za preveč škodljivega za monarhijo. Te sankcije bi lahko razširil na njuna otroka, sina Archieja in hčer Lilibet, čeprav pokojna kraljica Elizabeta II. ni hotela kaznovati svojih pravnukov za dejanja staršev. Bower verjame, da Meghan ne bo odstopila od napadov na kraljevo družino, če bosta paru odvzeta naslova vojvodinje in vojvode. 

"Karel je Meghan in Harryju izrekel različne grožnje in ju opozoril, da bosta, če bosta nadaljevala, izobčena na načine, ki si jih ne moreta zamisliti. In zato sta zaskrbljena. Mislim, da njuni otroci ne bodo dobili nazivov, če začnejo obrekovati kraljevo družino," je pojasnil biograf.

pogreb kraljica Elizabeta II. kralj Karel III. princ William princ Harry princesa Anne Magazin Zadnji "udarec" princa Harryja bo kraljevo družino zagotovo dokončno razklal

Meghan pa po njegovih besedah pravzaprav najbolj skrbi, da ji bodo odvzeli naziv, saj ima navado, da se vsem predstavlja kot vojvodinja Susseška. Delu javnosti, ki podpira kraljevo družino, ni jasno, zakaj zakoncev po vsem, kar sta povedala, še posebej po škandaloznem intervjuju z Oprah Winfrey, v katerem sta člane kraljeve družine obtožila zlorabe in rasizma, še niso kaznovali z odvzemom nazivov. Več o spornem intervjuju si lahko preberete v članku Meghan Markle: "Nisem hotela več živeti".

Kot so v preteklih tednih poročali tuji mediji, sta Meghan in Harry želela za Netflix drastično spremeniti vsebino dokumentarca, zaradi česar sta se sprla s producenti. Par se je za to odločil, ker se boji odzivov kralja Karla. Bodo pa 10. januarja prihodnje leto izšli prinčevi spomini z naslovom "Spare", ki so zaradi številnih prednaročil že postali uspešnica.

dezurni@styria-media.si

pogreb kraljica Elizabeta II. kralj Karel III. princesa Anne princ Andrew princ Edward Magazin Nov škandal na britanskem dvoru: Zlorabil naj bi 11-letnega dečka kralj karel III. Magazin Karel s tem izborom verjetno v nejevoljo spravil Harryja in Meghan meghan markle, princ harry Magazin Meghan Markle kralja Karla III. šokirala z odgovorom
Komentarjev 2
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 01:18 07.november 2022.

    Kralj naj rajši pazi, da mu ne bo kraljevina razpadla.

  • Ender3 23:56 06.november 2022.

    Sporočilo avtorju...angleški dvor slovenceljne bolj malo zanima, če ni drugih tem naj se loti kakšnega, bolj koristnega dela in pisanja.