Magazin > VIP
4318 ogledov

Zadnji "udarec" princa Harryja bo kraljevo družino zagotovo dokončno razklal

pogreb kraljica Elizabeta II. kralj Karel III. princ William princ Harry princesa Anne Profimedia
Negotova prihodnost. Namesto, da bi držali skupaj, so razkoli vse večji. Nekateri menijo, da vrnitve ni.

Januarja na police prihaja težko pričakovana biografija princa Harryja, kraljevo družino pa je že sedaj razburil naslov, ki se glasi Spare oziroma Rezerva. A to ne bo edini udarec, težki bodo tudi prazniki, saj jih kraljeva družina ne bo praznovala skupaj. Po poročanju britanskih medijev naj bi princ William in Meghan Markle že zavrnila povabilo kralja Karla III na tradicionalno družinsko božično praznovanje na posestvu Sandringham. 

Kraljevi družini še nikoli ni bilo tako težko. Po smrti kraljice se sočjo s skrbmi, kaj je Harry razkril v biografiji, odnosi v družini, ki naj bi se po smrti kraljice otoplili, pa so se z zavrnitvijo povabila na družinsko praznovanje še bolj razklali. Pod velikim stresom sta tudi princ William in Kate Middleton. Nove obveznosti po smrti kraljice so namreč prišle ravno v času, ko sta se z otroki iz Kensigntonske palače preselila v kočo Adelaide na posestvu gradu Windsor in bi potrebovala več časa za družinsko življenje, saj se otroci prilagajajo tudi na novo šolo.

Komentarjev 4
  • Ender3 14:49 02.november 2022.

    Naj končno že razpadejo, da bomo imeli ostali mir pred njimi. Jebeš tradicijo, ki jo moraš prenašati in plačevati v 21 stoletju.

  • c4bd683d7c5158c937448d2f9cbff95a44c1fd18 12:10 02.november 2022.

    Eni pa majo probleme... :))))

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 11:56 02.november 2022.

    Mogoče pa je čas za konec monarhije v VB.

Sorodne novice