Magazin > VIP
72229 ogledov

Ko je Harry predlagal to, je Camilla od šoka izpljunila čaj

kate middleton, charles, camilla Profimedia
Harryjev predlog, kako zgladiti odnose v družini, Camilli ni bil všeč ...

Avtorica in novinarka Katie Nicholl se je v svoji novi knjigi "The New Royals" lotila tudi slabih odnosov na dvoru. Kot je znano, kralju Karlu III. in Williamu ni bil všeč intervju, ki sta ga Harry in Meghan dala Oprah Winfrey. Kraljevo družino sta med drugim obtožila rasizma. Odnosi med njimi se še vedno niso otoplili.

Nicholl v knjigi citira prijatelja kraljeve družine, ki pravi, da se je Harry spomladi sestal s svojim očetom, a snidenje ni potekalo po načrtih - zaradi Camille. Ko je Harry predlagal, da najamejo mediatorja, naj bi Camilla od presenečenja izpljunila čaj. Predlog se ji je menda zdel nadvse smešen, saj je mnenja, da mora družina svoje težave reševati sama.

Camilla se sicer z Willom in Harryjem razume zelo dobro, za naklonjenost Britancev pa se je morala boriti, saj so jo krivili za konec Charlesovega zakona z Diano. Javno mnenje se je izboljšalo šele leta 2005, ko se je kraljevi par poročil. 

 

Komentarjev 2
  • Ender3 14:09 24.september 2022.

    Uboga Camilla ne ve, kako drugi po njej pljuvajo .

  • PaPajapopi 08:06 24.september 2022.

    Sedaj bi pa počasi lahko nehali utrujati o VB in njenih kraljih, kraljicah itd. To niso naši kralji in kraljice in nimamo nobene povezave z njimi. Če jih imate tako radi se preselite k njim, nas pa pustite na miru.