Magazin > VIP
11395 ogledov

Harry panično poskuša preprečiti objavo svoje knjige

meghan markle, princ harry Profimedia
Dobil je predujem v višini 20 milijonov dolarjev.

Na to knjigo oboževalci princa Harryja in njegove soproge Meghan čakajo že več mesecev. Mlajši sin kralja Karla III. bo v njej razkril pikantne zgodbice o svojem življenju na dvoru, za kar je že dobil zajeten kupček denarja. "Založba mu je vnaprej nakazala 20 milijonov dolarjev, saj vedo, da se bo knjiga po vsem svetu dobro prodajala," je povedal vir in še razkril, da založba sicer s prvim izvodom ni bila zadovoljna, ker se je Harry preveč osredotočal na duševne težave.

Na koncu so se dogovorili in knjiga naj bi izšla še letos. "V to, da bo izšla še letos, so vložili veliko denarja in energije," je še dodal vir.

Kraljičina smrt pa je povzročila kaos. Harry bi sedaj rad spremenil in omilil nekaj pikantnih izjav, ki se tičejo predvsem njegovega očeta. Kot pravi vir, želi Harry na vsak način preprečiti, da bi bil natisnjen zadnji izvod knjige. "Verjetno pa je že prepozno," je še dejal poznavalec razmer. Knjiga naj bi namreč izšla že čez dva meseca.

 

 

Komentarjev 1
  • leonardo 10:03 28.september 2022.

    Ta se je z belim kruhom skregal, je rekla moja mati vedno, kadar je kdo sam sebi škodoval. Prav mu je bedaku.Ni vedno v življenju vse z rožicami postlano a ne?