Magazin > VIP
8986 ogledov

Ker Harry in Meghan tega nista dovolila, je njun režiser odkorakal

meghan markle, harry Profimedia
Nova težava ...

Princ Harry in Meghan Markle sta za svojo dokumentarno serijo, ki jo bodo predvajali na Netflixu, najela režiserko Garrett Bradley, ki pa je zaradi "razlik v kreativnem razmišljanju" vrgla puško v koruzo. 

Bradley, ki se lahko pohvali z nominacijo na oskarja, je želela, da bi snemanja potekala na domu družine Sussex, a sta to idejo zavrnila. "Med njimi je bilo več nelagodnih trenutkov, zato je Garrett projekt zapustila," poroča Daily Mail. 

Z Meghan in Harryjem bo sedaj delala Liz Garbus, ki bi morala z vojvodinjo sodelovati že pri animirani seriji Pearl, ki pa jo je Netflix na koncu zavrnil.

Dokumentarna serija Sussexov naj bi na spored prišla že čez nekaj tednov. Harry in Meghan, ki naj bi za ta projekt v žep pospravila 100 milijonov dolarjev, sta sicer poskušala datum predvajanja premakniti na drugo leto, saj naj bi že nova sezona Krone povzročila dovolj nelagodja na dvoru. Tudi njuna serija bo verjetno dvignila veliko prahu, a poznavalci menijo, da Netflix ne bo poslušal njunih želja. "Kot vem, bo serija na sporedu decembra," je omenjenemu mediju povedal vir.

 

 

Komentarjev 1
  • Svobodnež 16:50 23.november 2022.

    Avtorica članka najbrž ne ve, da imamo v slovenskem jeziku poleg "režiserja", ki ga uporabljamo za moški spol, še "režiserko", ki jo uporabljamo za ženski spol. Razen tega pa opažam tudi "novo modo", kjer novinarčki (po moje priučeni) v člankih ...prikaži več poimenujejo ženske osebe samo s priimkom, kar se mi zdi precej neotesano in žaljivo za ženske.