Magazin > VIP
4715 ogledov

Meghan Markle: Grenka resnica o nakitu, ki ga je dobila od kraljice

meghan markle, kraljica elizabeta ii. Profimedia
Na pogrebu je nosila uhane, ki jih je podedovala od kraljice.

Kraljica Elizabeta II. je družinskim članicam rada podarjala kraljevi nakit, tudi Meghan Markle. Ta se je monarhinji na pogrebu poklonila tudi tako, da si je nadela uhančke, ki jih je podedovala od nje. A novinarka Daniela Elser razkriva, da se to darilo po vrednosti ne more kosati z nakitom, ki so ga prejeli drugi.

V komentarju, ki nosi naslov 'Katin dragi nakit razkriva bolečo resnico o Meghan Markle', je Elser zapisala, da je nakit, ki ga je podedovala Kate, večji, dražji in tudi bolj pompozen od Meghaninega. Poznavalka razmer na dvoru meni, da je to povezano tudi z odhodom Sussexov z dvora. "Morda bi se situacija okoli nakita spremenila, če bi ostala na Otoku," pravi Elser.

Ali se je kraljica res tako močno poglabljala v to, komu bo kaj podarila, je vedela le ona. Zagotovo pa ima Kate kot bodoča žena britanskega kralja precej višji položaj od Meghan in zato tudi prednost pri dedovanju nakita.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.