Magazin > VIP
45504 ogledov

S to 51-letno zvezdnico je imel princ Harry vročo afero

meghan markle, princ harry Profimedia
Menda sta se kraljevsko zabavala.

Veliko se govori o avtobiografiji, ki jo je napisal princ Harry in naj bi kmalu prišla na prodajne police, a te zgodbe v knjigi zagotovo ne boste našli. 

Harry naj bi imel, ko mu je bilo 21 let, vroče razmerje s 13 let starejšo ameriško resničnostno zvezdnico Catherine Ommanney, ki pravi, da se je z njim več kot odlično zabavala. Oba naj bi se, ko sta bila skupaj, obnašala kot najstnika in se med zmenki strastno poljubljala. Zveza je trajala štiri tedne, iskrica med njima pa naj bi preskočila v Londonu, v baru Art Bar, kjer je lepotica mladega princa spoznala prek prijateljev. Ko je tistega večera želela oditi, naj bi jo Harry zgrabil okoli pasu in jo potisnil ob zid. "Dal mi je najbolj neverjeten in strasten poljub mojega življenja. Ostala sem brez besed," je povedala zvezda šova The Real Housewives of D.C. in še razkrila, da je Harry v tistem času zelo rad lizal lizike, kar je bil tudi razlog, da ga je klicala "baby".

Ko je javnost izvedela, da se je Harry zapletel s starejšo Američanko, je princ zamenjal telefonsko številko. Tri leta pozneje sta se po naključju srečala na Barbadosu. Od takrat nista več spregovorila besede.

"Ne verjamem, da me je Harry omenil v knjigi. Z mamo dveh otrok namreč princ ne more tako preprosto pobegniti," je povedala časniku Sun in dodala: "Če ne bi bil princ in bi imel deset let več, bi bil moj idealni moški."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.