Naša voditeljica po veliki izgubi: "Pogrešam te“

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Kakšen lep poklon.
Oglej si celoten članek

Voditeljica in komedijantka Tanja Kocman je aprila izgubila svojega ljubljenega očeta. A življenje gre kljub globoki žalosti naprej in tega se zaveda tudi simpatična svetlolaska, ki se mudi na Irskem.

Magazin Naša voditeljica v žalovanju: "Želim si, da bi šla z njim"

Tam se je spomnila na očeta in mu namenila prelep zapis. Objavljamo ga v celoti.

"Pogrešam te. Na kateremkoli kosu zemlje stojim. Katerokoli mejo prečkam. Komurkoli sežem v roko. Moj prvi instinkt je, da bi ti rada to povedala, ko pridem domov. A ... tebe ni tam. Ne več. Vsaj ne več tako, da me ne bi bolelo.
Zato te jemljem s sabo. Na vsa potovanja, v vse trenutke, ki so vredni. Jemljem te s sabo v tem mojem srcu, ki skeli od bolečine vsakič, ko se zave, da te več ne bom objela, prijela za roko ali s tabo sedela na kavču. Povsod si, a istočasno nikjer. Nikjer tako kot si bil. In to ... to je nekaj, kar ne bom nikoli zares sprejela.
Lagala bom drugim in sebi, da sem dobro. Lagala bom o tem tudi tebi. A v resnici to več ne bom nikoli.
In zrla bom v najslabše in najboljše dele sveta. S pogumom in s skromnostjo. Kot si me naučil. Z vednostjo, da nikoli več ne bo zares dobro, a z gotovostjo, da bi si TI zame želel drugače.
Zrla bom v življenje v vsej gloriji, ki jo ponuja. Veliko dni samo z upanjem, a nekaj zelo srečnih trenutkov pa tudi z vednostjo, da vanj z mano zreš tudi ti.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.