Magazin > VIP
14824 ogledov

Naša voditeljica v žalovanju: "Želim si, da bi šla z njim"

Sveča Profimedias
Izguba, ki je ne more preboleti.

Voditeljica in stand up komediantka Tanja Kocman se te dni sooča z izgubo očeta. Na Facebooku mu je namenila prelepo pismo, najbolj ganljiv del objavljamo zapisan po njenih besedah in nelektoriran. 

Viktorji, Tanja Kocman | Avtor: Saša Despot Saša Despot

"Zdi se mi tako kruto, nepravično, večino časa se mi zdi nerealno. Večino časa si želim, da bi šla z njim. Ne, ker bi si želela, kaj narediti, ampak ker dejansko …. Je to življenje? To, da se posloviš od človeka zaradi katerega sploh si in … kar nadaljuješ? Kot da nikoli ni obstajal, kot da nikoli nisi obstajala ti z njim? Kje je tu karkoli pravičnega, prijetnega. Kje je tu karkoli?
Ampak nisem ne prva in ne zadnja, ki ji je umrl ati. Sem pa prva in zadnja, ki ji je umrl njen ati. Moj ati. In stara sem 34 let in se ne znajdem. Gledam naključne ljudi in si mislim, da bi morali umreti prej kot on. To delam. In vem, da ni ne prav in, da ni nič, a to počnem. Ker bi menjala vse za še uro njega. Ker on je bil moj. Razumete?

On je bil samo moj. On je bil človek s katerim sva se samo spogledala in vedela, kaj misliva. On je bil človek s katerim sva se spričkala in pobotala v istem stavku. On je bil človek s katerim sem se skregala tudi, ko sem ga razumela. On je bil najboljši moški , kar sem ga kadarkoli spoznala. Tudi, ko me je spravil ob živce. A on je bil edini moški, ki je od mene želel samo to, da ga imam rada in je zato dal vse. In nihče več ne bo naredil tega. Ker to naredi samo ati.

Spregledal je moje najstniške izpade, moja iskanja kariere, ki jih ni razumel, moje fante, ki nikoli niso bili niti četrt toliko moški kot on. Spregledal mi je vse. In me skušal naučiti vsaj nekaterih osnov, ki so njemu pomenile vse. In … ja. Uspelo je. Ker se zavedam vsega, ker imam v glavi in srcu vse. Ker vem, kaj si hotel in, ker vem, da se bom trudila doseči točno to. Ker si zame hotel samo najboljše in lahko samo upam, da si bo to upala vzeti … da boš ponosen," je med drugim zapisala. 

keith flint Magazin Smrt pevca Prodigy: Ženo pred smrtjo rotil in rotil, a ni pomagalo
Komentarjev 3
  • mickmack 13:50 16.april 2019.

    Dej j e b se

  • sam50 13:50 16.april 2019.

    Ne vem,ampak tudi sam sem izgubil očeta ,ko sem bil v njenih letih,to je nekaj nepopisno žalostnega in čeprav sem takrat že imel svojo družino ,s katero smo delili žalost,mi ni niti na kraj pameti padlo,da bi svojo bolečino izlival ...prikaži več v medijih-sploh na pamet mi ni prišlo kaj takega....

  • Majazmaja 13:19 16.april 2019.

    Elektrin kompleks?

Sorodne novice