Magazin > VIP
10586 ogledov

Smrt pevca Prodigy: Ženo pred smrtjo rotil in rotil, a ni pomagalo

keith flint
Še večer pred smrtjo se je z osebnim trenerjem zabaval v pubu.

Pokojni pevec in frontman britanske skupine The Prodigy Keith Flint je le nekaj dni pred smrtjo rotil soprogo Mayumi Kai, naj se vrne k njemu. Par se je razšel lani, a je Keith preložil prodajo skupnega doma v Essexu, v upanju, da bo ženo ponovno osvojil. V ponedeljek so ga prav v tem domovanju, kjer je nekoč živel s soprogo, našli mrtvega. 

keith flint Magazin Znan vzrok smrti pevca skupine The Prodigy

Kot poroča britanski Mirror, se japonska DJ-ka ni želela vrniti k možu, s katerim sta bila poročena od leta 2006, zaradi česar je Flint padel v globoko depresijo, iz katere očitno ni videl izhoda. Njegov prijatelj Johnny Rotten, član zasedbe Sex Pistols, je za TMZ povedal, da se je Flint počutil neljubljenega in osamljenega, kar ga je povsem zlomilo. 

keith flint Magazin Pevec skupine The Prodigy: Besede, ob katerih se vam bo naježila koža

Zakaj se je s soprogo razšel, ni znano, menda pa sta imela resne zakonske težave, so povedali viri blizu para, a nihče od njih ni slutil, da bi pevca to lahko privedlo tako daleč. Še večer pred smrtjo so ga v enem izmed pubov videli v družbi svojega osebnega trenerja. Bil je nasmejan in vidno dobre volje, trenerju je razlagal, kako mu tek pomaga pri premagovanju depresije. 

Komentarjev 5
  • borut08 11:44 07.marec 2019.

    Lahko bi imel vsak dan drugo zensko pa dela zaradi ene samomor.

  • Aro 10:59 07.marec 2019.

    mph bizgec je res primerno ime :)

  • iridium 10:35 07.marec 2019.

    Mislm podn od naslova. Totalna sramota z24.si da majo take nesposobne ljudi. Ta naslov govori kot da je res rotil in rotil svojo zeno in idioti v sloveniji bodo verjeli da je ona na koncu kriva, da se je ubil ...prikaži večl zaradi nje. Ta naslov je totalno krsenje clovekovih pravic. Zato bom posredoval naprej v tuje medije in pa tudi vsem v blizino njegovih znancev in fanov da vidi svet kaj se prodaja. Kot da ste bili tam z njim vsak dan in vse veste? Kolk mors bit neumen za taksen naslov? Ni fer do vseh.

Sorodne novice