Naša voditeljica se je poslovila od gledalcev

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Čaka jo nova vloga.
Oglej si celoten članek

Simpatična voditeljica in pevka, Maja Oderlap, je včeraj odvodila zadnjo oddajo Popoldanski klepet na televiziji Veseljak.

"Danes še zadnjič sedem pred kamero. Vesela sem, da smo se družili in veselili skupaj. Že čez dobrih 14 dni pa me čaka tista najlepša vloga v življenju. Zelo se je veselim,“ se je pred začetkom oddaje svojim oboževalcem na Facebooku oglasila Maja, ki bo kmalu postala mamica.

Rdečelaska nam je konec maja zaupala, da ji nosečnost ne povzroča težav. "Mislim, da sem ena tistih srečnih nosečnic, ki se počuti odlično. Vsaj za zdaj (smeh). Sem v osmem mesecu nosečnosti. Sicer pride kakšen dan, ko me bolj boli v križu ali pa slabše spim, ampak se trudim, da sem normalno aktivna, da se dosti gibljem. In to mi pri vsem pomaga. Vsa dela še opravljam brez kakšnih koli posebnosti. Nikoli namreč nisem doživela nobene nosečniške slabosti, niti v prvih tednih nosečnosti ne,“ je za naš medij povedala in potrdila, da je zanosila v času, ko smo jo lahko gledali v šovu Znan obraz ima svoj glas. "Tisto obdobje je bilo posebno, čudovito a precej stresno, veliko je bilo usklajevanj, priprav, tudi ostalih nastopov ... Nosečnost me pri nobeni od teh ni ovirala. Sicer sva si oba s partnerjem Andrejem Grobelnikom želela družine, seveda pa si nisva mislila, da se bo to zgodilo ravno v tem času. Po tem, ko sva izvedela, da bova postala starša, sva se odločila tudi za dodatni neinvazivni predrojstveni test, ki odkriva tveganje za nastanek določenih genetskih nepravilnosti, sledile so še ostale preiskave, na koncu še dolgo pričakovana morfologija. Po vsem tem se počutim bolj mirno, seveda pa sem v velikem pričakovanju pred še neznanim – porodom.“

xxx

Novo na Joongli!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.