Naša voditeljica spopada z neprijetnostjo

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Pomagala ji je sprememba življenjskega stila …
Oglej si celoten članek

Lucija Gubenšek, ki je na zadnje za Planet TV ustvarjala resničnostno oddajo Projekt Diva, kjer so s stilskimi preobrazbami pocrkljal ženske s presunljivimi življenjskimi zgodbami, se je tudi sama znašla v težkem življenjskem obdobju. Po številnih mesecih slabega počutja, so namreč odkrili, da ima neozdravljivo avtoimuno bolezen ščitnice, hašimoto. 

"Ta televizijski projekt me je povsem posrkal vase, delala sem s srcem, z dobro ekipo, a enostavno so se me te zgodbe in preobilica dela tako dotaknile, da se je to začelo poznati na mojem zdravju. Po številnih preiskavah, ko sem že mislila, da je vse v moji glavi, so mi odkrili hašimoto, stanje, ki je neozdravljivo in s katerim se enostavno moraš naučiti živeti. To me je zelo upočasnilo, saj sem se tudi psihično zelo težko sprijaznila, da bom s tem živela celo življenje. Do boljšega počutja pa sem si pomagala z zdravo prehrano in gibanjem. Danes vsak dan prehodim vsaj 5 kilometrov in res je tako kot pravijo, zdrav duh v zdravem telesu. Veliko žensk se slabo počuti, a zaradi dolgih čakalnih vrst, zlepa ne odkrijejo, da imajo v resnici težave s ščitnico, zato naj jim bo moja zgodba v opomin, da se odločijo za tovrstni pregled," iskreno pove Lucija, ki v mislih že snuje nov televizijski projekt, hkrati pa poslovno sodeluje z znano modno in kozmetično blagovno znamko. 
 

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.