Magazin > VIP
76291 ogledov

Naša voditeljica se spopada z neozdravljivo boleznijo

Lucija Gubenšek Osebni arhiv
Pomagala ji je sprememba življenjskega stila …

Lucija Gubenšek, ki je na zadnje za Planet TV ustvarjala resničnostno oddajo Projekt Diva, kjer so s stilskimi preobrazbami pocrkljal ženske s presunljivimi življenjskimi zgodbami, se je tudi sama znašla v težkem življenjskem obdobju. Po številnih mesecih slabega počutja, so namreč odkrili, da ima neozdravljivo avtoimuno bolezen ščitnice, hašimoto. 

"Ta televizijski projekt me je povsem posrkal vase, delala sem s srcem, z dobro ekipo, a enostavno so se me te zgodbe in preobilica dela tako dotaknile, da se je to začelo poznati na mojem zdravju. Po številnih preiskavah, ko sem že mislila, da je vse v moji glavi, so mi odkrili hašimoto, stanje, ki je neozdravljivo in s katerim se enostavno moraš naučiti živeti. To me je zelo upočasnilo, saj sem se tudi psihično zelo težko sprijaznila, da bom s tem živela celo življenje. Do boljšega počutja pa sem si pomagala z zdravo prehrano in gibanjem. Danes vsak dan prehodim vsaj 5 kilometrov in res je tako kot pravijo, zdrav duh v zdravem telesu. Veliko žensk se slabo počuti, a zaradi dolgih čakalnih vrst, zlepa ne odkrijejo, da imajo v resnici težave s ščitnico, zato naj jim bo moja zgodba v opomin, da se odločijo za tovrstni pregled," iskreno pove Lucija, ki v mislih že snuje nov televizijski projekt, hkrati pa poslovno sodeluje z znano modno in kozmetično blagovno znamko. 
 

 
Komentarjev 4
  • Mehičanka76 21:46 16.maj 2021.

    Zaradi hašimota taka drama. Punca, to je v posmeh vsem resno bolnim.

  • smejka 13:35 16.maj 2021.

    To je mala malica napram drugim boleznim.Samo, ker je dama 'znana' je pa cel hudič. Mene, ki sem navaden smrtnik, zdravijo prav tako z eutyroxom.Take traparije me pa res razjezijo.

  • Ender3 11:51 16.maj 2021.

    Bolna sčitnica je je**da !